Σιμεόνε: «Ο Γκριεζμάν χρειάζεται ελευθερία κινήσεων»

Σιμεόνε: «Ο Γκριεζμάν χρειάζεται ελευθερία κινήσεων»
Photo Credits: INTIME

«Ο Γκριεζμάν χρειάζεται ελευθερία κινήσεων», δήλωσε ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αγωνιστική ωριμότητα της ομάδας του και κυρίως στην ποιότητα του Αντουάν Γκριεζμάν, στάθηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, λίγο μετά την νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Βαλένθια με 3-0, για την LaLiga.

«Το καλύτερο είναι ότι, μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο, η ομάδα έχει ανακτήσει την δύναμή της και τον τρόπο παιχνιδιού της. Αφού αρχίσαμε μέτρια την σεζόν, τώρα είμαστε στον δρόμο για μια καλή χρονιά», σχολίασε ο προπονητής των Μαδριλένων.

«Στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε μερικά πολύ καλά πράγματα, με συνδυασμούς κι ευκαιρίες. Τα επόμενα δύο γκολ μας έδωσαν περισσότερη ηρεμία. Η είσοδος των Μοράτα και Λεμάρ, βοήθησε στην νίκη. Βρήκαμε ταχύτητα, στιβαρότητα και αμυνόμαστε καλά, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί επιθετικά, η ομάδα έχει πολλές επιλογές. Ο Γκριεζμάν, είναι από τους παίκτες που διαβάζουν καλύτερα το παιχνίδι, όπου κι εάν βρίσκεται στο γήπεδο. Ξέρει από πού μπορεί να κτυπήσει τον αντίπαλο και από πού θα είναι επικίνδυνος. Και όταν ένας παίκτης έχει αυτή την ποιότητα, πρέπει να του δίνεται ελευθερία στο γήπεδο», συμπλήρωσε.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X