Γαλλία: «Μανιάτικο» του Μπενζεμά στον Ντεσάμπ

Γαλλία: «Μανιάτικο» του Μπενζεμά στον Ντεσάμπ
Photo Credits: INTIME

Η «κόντρα» του Καρίμ Μπενζεμά με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, φαίνεται πως θα έχει κι άλλα «επεισόδια»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «κόντρα» του Καρίμ Μπενζεμά με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, φαίνεται πως θα έχει κι άλλα «επεισόδια», μετά τον αποκλεισμό του Γάλλου άσου από τους «τρικολόρ» για την συνέχεια του Μουντιάλ του Κατάρ.

Οπως είναι γνωστό, ο Μπενζεμά, τραυματίσθηκε στην αρχή της διοργάνωσης και όταν -σύμφωνα με τον ίδιο- αποθεραπεύθηκε, ο «DD», δεν του επέτρεψε να επανενταχθεί στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας, που έφθασε μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε στα πέναλτι από την Αργεντινή.

Την ερχόμενη Παρασκευή (21:45), οι «πετεινοί» θα υποδεχθούν την Ολλανδία στο Stade de France, στον πρώτο τους αγώνα μετά το Μουντιάλ. Και στο περιθώριο της αναμέτρησης, θα αποδοθεί φόρος τιμής σε πρώην διεθνείς, οι οποίοι αποχώρησαν πρόσφαα από την εθνική ομάδα, όπως ο Ραφαέλ Βαράν, ο Ούγκο Γιορίς, ο Στιβ Μανταντά και ο Καρίμ Μπενζεμά.

Σύμφωνα όμως, με όλες τις ενδείξεις, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα «δώσει το παρών», εκφράζοντας για άλλη μία φορά την δυσαρέσκεια του για την συμπεριφορά του Ντεσάμπ απέναντι του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X