Σφυρίζει αδιάφορα ο Αυγενάκης για τις επισκέψεις φουσκωτών, ενώ στα μηνύματα κατά Κλάτενμπεργκ καταδίκαζε…

Σφυρίζει αδιάφορα ο Αυγενάκης για τις επισκέψεις φουσκωτών, ενώ στα μηνύματα κατά Κλάτενμπεργκ καταδίκαζε…
Photo Credits: INTIME

Σφυρίζει αδιάφορα ο Αυγενάκης για τις επισκέψεις φουσκωτών, ενώ στα μηνύματα κατά Κλάτενμπεργκ καταδίκαζε…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σφυρίζει αδιάφορα ο Αυγενάκης για τις επισκέψεις φουσκωτών, ενώ στα μηνύματα κατά Κλάτενμπεργκ καταδίκαζε…

Πρωτάθλημα… ψευτομαγκιάς μέσω «φουσκωτών» που κάνουν επισκέψεις όπου και σε όποιον γουστάρουν, τη στιγμή που το κράτος κοιτά αδιάφορο με τον Αυγενάκη να ασχολείται με drift στο λιμάνι Ηρακλείου.

Εξοργιστικό και προσβλητικό προς την κοινωνία. Οι νόμοι πάνε περίπατο, οι κανόνες έχουν ποδοπατηθεί, με την ατιμωρησία του Πειραιά να εξαπλώνεται για τους ίδιους ανθρώπους. Είτε χειρονομώντας σε γεμάτα γήπεδα, είτε καθυβρίζοντας διαιτητές σε δημόσια θέα. Εσχάτως παίρνοντας και 5-6 ανεπτυγμένους σωματικά ανθρώπους, για να «επισκεφτείς» τα γραφεία του VARμπας και βρεις τους επικεφαλής της ΚΕΔ.

Η λέξη… πωπωχανείο είναι φτωχή για να περιγράψει την κατάσταση. Το ποδόσφαιρο επέστρεψε σε μαύρες εποχές, απλά και μόνο επειδή ο Ολυμπιακός αισθάνθηκε πως μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Οπότε με τις συνήθειες μεθόδους που επιλέγει εκτός αγωνιστικών χώρων, προσπαθεί να το «διασφαλίσει». Με μπούκες, ντου, σε Ομοσπονδίες, ΚΕΔ, VAR. Ο περίφημος… ιερός χώρος του VAR, για τον οποίο κάποτε είχε ενοχληθεί η χώρα επειδή μπήκαν σουβλάκια, αλλά τώρα που αντί για φαγητά μπουκάρουν… άσβερκοι, είναι απλά μια ακόμη φυσιολογική ημέρα.

Ποιος ο λόγος να ασχολείται ο κάθε φίλαθλος με τον προπονητή της ομάδας του, τις μεταγραφές, το «δέσιμο» της ομάδας, φορμάρισμα ή ντεφορμάρισμα. Μερικούς τραμπούκους βρίσκεις, τους βάζεις σε στελεχιακούς ρόλους με δυνατότητα ανέλιξης ανάλογα το ποσοστό προκλητικότητας και επίδειξης τραμπουκισμού. Έχοντας πλάι την κατάλληλη… παρέα.

Παίκτες δε χρειάζονται στην Ελλάδα. Καλοί τραμπούκοι και «φουσκωτοί» μπορούν να σου εξασφαλίσουν πράγματα. Είτε μέσω τέτοιων «επισκέψεων», είτε μέσω απειλών, είτε μέσω επιθέσεων που όλο… εξιχνιάζονται κι όλο περιμένει η κοινωνία να μάθει. Ποιοι τελικά επέβαιναν σε λευκά αυτοκίνητα που είπαν να πάνε για… καφέ στη Λάρισα. Ποια η τιμωρία τους.

Η Πολιτεία μπροστά σε αυτή τη λαίλαπα χυδαιότητας και απόλυτης καταστροφής του αθλητισμού, κάθεται και παρακολουθεί. Ο Λευτέρης Αυγενάκης που καυχιέται για γελοιότητες κάνοντας προεκλογικές συγκεντρώσεις εκεί που τον καλούν να μιλήσουν για την ασφάλεια των playoffs, ενώ… βράζει ο τόπος με τα ντου στις Ομοσπονδίες, ενημερώνει τον κόσμο πως έχει το Σαββατοκύριακο drift στο λιμάνι του Ηρακλείου. Ο… Τορέτο της πολιτικής. Ίσως να του ταίριαζε, τον αθλητισμό γιατί τον παιδεύει;

Μην πει κανείς δεν εμπλέκεται και δεν μπορεί να ενεργήσει με κάποιο τρόπο. Οι νυν επικεφαλής της ΚΕΔ -μέσα σε αυτούς και ο πρόεδρος- αν τύχαινε να βρίσκονται στα σημεία «επίσκεψης», ουδείς γνωρίζει τι θα ακολουθήσει. Σίγουρα η πιθανότητα για ευγενική συζήτηση δεν είναι μεγάλη.

Ο Αυγενάκης τηρεί την ίδια ακριβώς στάση με αυτή που τήρησε για το ντου στο Δ.Σ. του Πινγκ Πονγκ. Με τη διαφορά πως εκεί δυστυχώς δεν βρήκαν άδεια αίθουσα. Οπότε δεν ήταν τσάμπα η… επίσκεψη του προέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Κουβέντα, τσιμουδιά, η παραμικρή ενασχόληση με το ζήτημα για τον Αυγενάκη που κυνηγά καμιά ψήφο με το τουφέκι. Η… ευαισθησία του μειώθηκε συγκριτικά απ’ την εποχή που ήταν ο Κλάτενμπεργκ στη θέση του Μπένετ. Όταν φυσικά δεν τον έψαχναν τίποτα αντιπρόεδροι με δράση που θυμίζει χούλιγκαν, παρέα με «φουσκωτούς».

Τότε ο κρητικός πολιτικός είχε βγάλει ανακοινώσεις και μιλούσε διαρκώς για τις… απειλές που δέχτηκε ο εκλεκτός του Ολυμπιακού σε θέματα διαιτησίας. Σε Ελλάδα και Αγγλία. Όπως ο ίδιος είχε πει, δέχτηκε κάποιο ή κάποια απειλητικά μηνύματα στα social media. Αυτή ήταν η τεράστια απειλή που κινητοποίησε τον υφυπουργό.

Τώρα; Δεν τον απασχολεί το θέμα. Θα πάρει ένα τηλέφωνο τον Κώστα Καραπαπά να τον ρωτήσει τι έγινε. Ίσως του… κόψει κάνα κρατικό κονδύλι για την βενζίνη που έκαψε πηγαίνοντας στην αίθουσα VARχωρίς λόγο τελικά. Θα περαστεί στα έξοδα των Παράκτιων Μεσογειακών, ή του drift στο λιμάνι Ηρακλείου.

Το καλύτερο και συναρπαστικότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών, κατόρθωσε η πλευρά της τοξικότητας, του τραμπουκισμού και της ατιμωρησίας, να το μετατρέψει σε μαυρίλα. Όπως τότε που βασίλευε ο ένας, την εποχή της «παράγκας». Η διαφορά είναι πως τότε η ΕΠΟ και η ΚΕΔ δεν χρειαζόταν επίσκεψη με συνοδεία «φουσκωτών». Στην ουσία τις διοικούσαν.

Κ. Θεοδωρικάκο, η κοινή γνώμη και το περί δικαίου αίσθημα, βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά αναφορικά με την εμπιστοσύνη που σας δείχνουν. Ο συνάδερφός σας που δυστυχώς βρίσκεται στο υφυπουργείου αθλητισμού, προμοτάρει την κατάσταση απροκάλυπτα. Έστω για προεκλογικούς λόγους, περιμένει η χώρα να κάνετε κάτι. Μπας και τιμωρηθούν υπεύθυνοι, μπας και σταματήσει η διάθεση πραξικοπήματος σε ένα πρωτάθλημα που ενοχλεί την ίδια πλευρά μόνιμα και ασταμάτητα.

Πηγή: sdna.gr

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X