Τότεναμ: Ο Ριτσάρλισον αποχώρησε κλαίγοντας μετά τον τραυματισμό του

Τότεναμ: Ο Ριτσάρλισον αποχώρησε κλαίγοντας μετά τον τραυματισμό του
Photo Credits: INTIME

Ο Ριτσάρλισον αποχώρησε κλαίγοντας από τον αγωνιστικό χώρο μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Σαουθάμπτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ριτσάρλισον αποχώρησε κλαίγοντας από τον αγωνιστικό χώρο μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Σαουθάμπτον το Σάββατο (18/03).

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Τότεναμ, Ριτσάρλισον, που αποχώρησε από το γήπεδο τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης της ομάδας του με τη Σαουθάμπτον για την Premier League το Σάββατο (18/03). Ο 25χρονος διεθνής ήταν εμφανώς αναστατωμένος καθώς αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε κατευθείαν στο τούνελ.

Η Τότεναμ έγραψε στο twitter “Περαστικά, Ρίτσι!” μετά την αναγκαστική του αλλαγή. Ο Βραζιλιάνος είδε την πρώτη του σεζόν στα Σπερς να διακόπτεται από τραυματισμούς. Έχασε τέσσερις αγώνες της Premier League τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο λόγω ενός τραυματισμού στη γάμπα, πριν ένα πρόβλημα στον προσαγωγό τον θέσει εκτός για άλλα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο.

Δείτε τις σχετικές εικόνες:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X