Novibet: Επιστρέφει στην κορυφή στο 3.25 η ΑΕΚ!

Novibet: Επιστρέφει στην κορυφή στο 3.25 η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ θέλει να επανέλθει στην κορυφή με το «καλημέρα» των Playoffs, καθώς στην πρεμιέρα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να επανέλθει στην κορυφή με το «καλημέρα» των Playoffs, καθώς στην πρεμιέρα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια (21:30)!

Έπειτα από την ήττα από τον Ολυμπιακό (1-3), την πρώτη στο νέο γήπεδο, η ΑΕΚ (59 βαθμοί) έπεσε από την κορυφή, με τον Παναθηναϊκό (61 βαθμοί) να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να τερματίσει πρώτος στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Όμως, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει την ευκαιρία να επανέλθει άμεσα στην κορυφή και να οδηγήσει την κούρσα, αρχίζοντας τα Playoffs με ντέρμπι στην «καυτή» έδρα της.

Στο νέο της «σπίτι» η «Ένωση» μετρούσε 10/10 πριν την ήττα από τους Πειραιώτες και ασφαλώς είναι το μεγαλύτερο όπλο της στη μάχη του τίτλου.

Ανάμεσα σε αυτές τις 10 νίκες ήταν και το 1-0 επί της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κανονική περίοδο με το γκολ του Πινέδα. Σε απόδοση 1.90 συναντάμε τη νίκη της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Αλμέιδα κυριαρχεί στους αγώνες της στη Νέα Φιλαδέλφεια και δέχεται με μεγάλη δυσκολία γκολ. Απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν ευάλωτη στις αντεπιθέσεις και είδε την εστία της να παραβιάζεται 3 φορές, αλλά τα παθήματα γίνονται μαθήματα και ειδικά ενόψει δεύτερου συνεχόμενου ντέρμπι. Νίκη ΑΕΚ και Under 2.5 Γκολ σε απόδοση 3.25.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X