Άρσεναλ: Πλήγμα με Σαλιμπά, νοκ-άουτ για τις επόμενες εβδομάδες

Άρσεναλ: Πλήγμα με Σαλιμπά, νοκ-άουτ για τις επόμενες εβδομάδες
Photo Credits: INTIME

Πλήγμα στην Άρσεναλ με Σαλιμπά, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ για τις επόμενες εβδομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Γουίλιαμ Σαλιμπά θα πορευτεί η Άρσεναλ για άγνωστο διάστημα, με την «Equipe» να αναφέρει πως ο διεθνής Γάλλος στόπερ θα απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες.

Οι τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία την Άρσεναλ, η οποία υπέστη δύο σοβαρά πλήγματα από το περασμένο παιχνίδι κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Εκτός από τον οδυνηρό αποκλεισμό στα πέναλτι από τους Πορτογάλους, οι Τομιγιάσου και Σαλιμπά αποχώρησαν τραυματίες από το πρώτο 20λεπτο και στην περίπτωση του Γάλλου στόπερ οι εκτιμήσεις δεν είναι ενθαρρυντικές.

Ο βασικός κι αναντικατάστατος για τον Μίκελ Αρτέτα φέτος, Σαλιμπά, είχε έντονες ενοχλήσεις στη μέση του και σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Equipe», αναμένεται να απουσιάσει για αρκετές εβδομάδες.

Προς το παρόν τέθηκε εκτός αποστολής για το ματς κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και όπως όλα δείχνουν θα χάσει τα παιχνίδια της εθνικής Γαλλίας στα τέλη Μαρτίου. Το ακριβές διάστημα της απουσίας του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά οι Κανονιέρηδες ενδέχεται να πορευτούν στην τελική ευθεία της κούρσας του τίτλου χωρίς τον Γάλλο.

Το κενό του στο κέντρο της άμυνας για όσο λείπει θα πάρει ο Μπεν Γουάιτ, ωστόσο, με τον ταυτόχρονο τραυματισμό του Τομιγιάσου οι Λονδρέζοι στερεύουν από λύσεις στα δεξιά της άμυνας.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X