Οι σουηδικές ομάδες είπαν ξανά «όχι» στο VAR: «Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε»

Οι σουηδικές ομάδες είπαν ξανά «όχι» στο VAR: «Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε»
Photo Credits: INTIME

Οι σουηδικές ομάδες είπαν ξανά «όχι» στο VAR

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Σουηδία εξακολουθούν να μην επιθυμούν τη χρήση του VAR στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, καθώς 18 από τις 32 ομάδες είπαν «όχι» στην εφαρμογή του.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σουηδίας έκανε γνωστό ότι απορρίπτεται η χρηση του VAR, καθώς κρίθηκε ότι προκαλεί περισσότερα προβλήματα και μεγαλύτερη αμφισβήτηση των αποφάσεων από την πλευρά των φιλάθλων.

Συνολικά 18 από τους 32 επαγγελματικούς συλλόγους ψήφισαν αρνητικά. Μεταξύ αυτών είναι η Μάλμε, η Γκέτεμποργκ, η ΑΙK, η Χάμαρμπι και η Τζουργκάρντεν. Η Ένωση οπαδών της χώρας εξέφρασε την ικανοποίησή της για αυτή την απόφαση.

«Η πλειοψηφία των ομάδων της ελίτ έδειξαν ότι είναι εναντίον του VAR. Το είπαν ξεκάθαρα: ‘Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε’. Αυτή η απόφαση της πλειοψηφίας θα πρέπει να γίνει σεβαστή από τους υπόλοιπους» είπε ο Γιον Πέτερσεν, εκπρόσωπος της Ένωσης των οπαδών.

Το θέμα θα τεθεί ξανά προς συζήτηση τον προσεχή Νοέμβριο σε νέα συνεδρίαση. «Είμαι πεπεισμένος πως το VAR, όπως λειτουργεί σήμερα, έχει ελάχιστες πιθανότητες να μπει στο σουηδικό ποδόσφαιρο» πρόσθεσε ο Πέτερσεν.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X