Ο Ντάνι Άλβες διοργανώνει ποδοσφαιρικούς αγώνες στη φυλακή

Ο Ντάνι Άλβες διοργανώνει ποδοσφαιρικούς αγώνες στη φυλακή
Photo Credits: INTIME

Ο Ντάνι Άλβες ενώ συνεχίζει να βρίσκεται υπό κράτηση στη φυλακή, διοργανώνει ποδοσφαιρικούς αγώνες, με τη συμμετοχή των κρατούμενων να είναι υψηλή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάνι Άλβες σύμφωνα με το ισπανικό Servimedia, ενώ συνεχίζει να βρίσκεται υπό κράτηση στη φυλακή, διοργανώνει ποδοσφαιρικούς αγώνες, με τη συμμετοχή των κρατούμενων να είναι υψηλή.

Ο Ντάνι Άλβες συνεχίζει να βρίσκεται υπό κράτηση για δεύτερο μήνα, καθώς οδηγήθηκε στις φυλακές από τις 20 Ιανουαρίου για τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε κοπέλα σε κλαμπ της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου.

Το Δικαστήριο απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει ο Βραζιλιάνος για αποφυλάκιση κι αποφάσισε να παραμείνει υπό κράτηση χωρίς εγγύηση.

Κάπως έτσι, ο 39χρονος προσαρμόζεται στη νέα του καθημερινότητα και προσπαθεί να εντάξει σ’ αυτή ό,τι έκανε και στην έξω ζωή.

Όπως αναφέρει το ισπανικό Servimedia, ο Άλβες διοργανώνει ποδοσφαιρικούς αγώνες στη φυλακή, με τα αιτήματα των κρατούμενων για αθλητικά ρούχα να έχουν τετραπλασιαστεί από την άφιξή του κι έπειτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα την Παρασκευή (17/3) ο Βραζιλιάνος πέτυχε και δύο γκολ.

Θυμίζουμε επίσης, ότι πρόσφατα η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή “Cuatro al día” μετέδωσε πως ο Βραζιλιάνος μπακ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προτίθεται να ξεκινήσει απεργία πείνας.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X