Ξέσπασε κατά της Mercedes o Γιαννακόπουλος: «Η τελευταία μου αγορά ήταν μία AMG GT Black Series αξίας 700.000 ευρώ η οποία από την πρώτη μέρα είναι προβληματική» (ΦΩΤΟ)

Ξέσπασε κατά της Mercedes o Γιαννακόπουλος: «Η τελευταία μου αγορά ήταν μία AMG GT Black Series αξίας 700.000 ευρώ η οποία από την πρώτη μέρα είναι προβληματική» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την ανάρτησή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ιδιαίτερη αγάπη στα μοντέλα της Mercedes.

Η συλλογή του διαθέτει σπάνια μοντέλα τα οποία δεν τα έχει μόνο για να τα κοιτάζει αλλά και να τα κυκλοφορεί. Ουκ ολίγες φορές ανεβάζει φωτογραφίες με αυτά στο social media προκαλώντας των θαυμασμό των Petrolheads.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές, που τα πανάκριβα αυτοκίνητα της συλλογής του προέδρου της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού βγάζουν προβλήματα, όπως άλλωστε συμβαίνει με κάθε αυτοκίνητο.

Το παράδοξο όμως είναι πως οι ζημιές και τα προβλήματα δεν μπορούν να επισκευαστούν ή να διορθωθούν στην Ελλάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τα στέλνει στη Γερμανία προκειμένου να βρει λύση και συγκεκριμένα στο τμήμα VVIP τμήμα της μάρκας που ειδικεύεται σε πολύ ιδιαίτερα οχήματα και εξυπηρετεί σημαντικούς πελάτες.

Πριν από δύο μήνες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε στην Γερμανία την Mercedes SL 65 AMG Black Series και την AMG GT Black Series. Και τα δύο είχαν πρόβλημα με τις τσιμούχες στα παράθυρα καθώς ο ήχος που περνά εντός της καμπίνας είναι ανυπόφορος.

Δείτε εδώ τη νέα ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X