Νέο ντου οπαδών του... ατιμώρητου Ατρομήτου - Την έπεσαν στη φυσούνα στη διοίκηση του Ιωνικού! (VIDEO)

Νέο ντου οπαδών του... ατιμώρητου Ατρομήτου - Την έπεσαν στη φυσούνα στη διοίκηση του Ιωνικού! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Νέα επεισόδια από τους οπαδούς του ατιμώρητου Ατρομήτου, αυτή τη φορά μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπάχαλο ακόμα μία φορά σε αγώνα του Ατρομήτου στο Περιστέρι!

Χαμός προκλήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου μετά τη νίκη (2-0) της ομάδας του Κρις Κόλμαν κόντρα στον Ιωνικό για την πρεμιέρα των πλέι άουτ. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων, Γιάννης Τσιριγώτης, έφυγε από τα επίσημα του γηπέδου μαζί με τη συνοδεία του και κάποιους αστυνομικούς και κατευθύνθηκε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο προς τη φυσούνα για τα αποδυτήρια. Καθώς πλησίαζε τους οπαδούς των γηπεδούχων στο πέταλο, εκείνοι άρχισαν να τον βρίζουν, με τον ιδιοκτήτη των Νικαιωτών να φέρεται ότι τους απάντησε με μια χειρονομία. Τότε έγινε το «έλα να δεις»!

Περίπου 30-40 οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο, με τον Τσιριγώτη και τους ανθρώπους του να τρέχουν προς τη φυσούνα. Ο ισχυρός άνδρας του Ιωνικού πρόλαβε και μπήκε στα αποδυτήρια. Ωστόσο, 1-2 άτομα που ήταν μαζί του, φάνηκε να μην προλαβαίνουν και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους εξαγριωμένους οπαδούς! Λίγα λεπτά αργότερα, μια διμοιρία των ΜΑΤ έκανε την εμφάνισή της στη φυσούνα και οι οπαδοί επέστρεψαν στην κερκίδα, η ένταση, όμως, στη φυσούνα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα.

Κι όλα αυτά λίγες μέρες μετά τα επεισόδια των οπαδών του Ατρομήτου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (όπου επιτέθηκαν σε φίλους των «πρασίνων» που βρέθηκαν στο γήπεδο), για τα οποία η ομάδα του Περιστερίου τη… γλίτωσε μόνο με τσουχτερό πρόστιμο της τάξεως των 58.500 ευρώ. Όπως, φυσικά, ατιμώρητη είχε μείνει και για την υπόθεση με τα λάθος δοκάρια στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X