Super League: Νίκη για τον Ατρόμητο κόντρα στον Ιωνικό (2-0) στην πρεμιέρα των πλέι άουτ

Super League: Νίκη για τον Ατρόμητο κόντρα στον Ιωνικό (2-0) στην πρεμιέρα των πλέι άουτ
Photo Credits: INTIME

Νίκησε τον Ιωνικό ο Ατρόμητος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Ατρόμητο στα play out, με την ομάδα του Περιστερίου να επικρατεί εντός έδρας του Ιωνικού με σκορ 2-0.

Μετά από 19 λεπτά αγώνα και ενώ είχε μετρήσει ήδη μία χαμένη ευκαιρία στο 4΄ με τον Κλωναρίδη, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ, όταν ο Καμαρά πλάσαρε από κοντά και έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δυο ευκαιρίες να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ (στο 30΄ με Ρομπάιγ και στο 33΄ με Γκονζάλες), χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη ο Ιωνικός πίεσε ψηλά και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Γιαννιώτης είχε… κατεβάσει ρολά. Παρά τις διαδοχικές χαμένες ευκαιρίες των Νικαιωτών, όμως, ο Ατρόμητος ήταν αυτός που χαμογέλασε, καθώς στο 90΄ «κλείδωσε» το «τρίποντο» με τον Έρλινγκμαρκ, ο οποίος με κεφαλιά μετά από κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρομπάιγ, Ροτάριου – Ρομάο, Φαντιγκά, Καμπράλ

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κέσχριντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Γκονζάλες (67′ Φριντγιόνσον), Καμαρά (80′ Κούεν), Έρλινγκμαρκ, Κλωναρίδης (46′ Ροτάριου), Τζαβίδας (58′ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (80′ Τζοβάρας).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Βαλεριάνος, Μύγας, Ρομάο, Λοβέρα (55′ Μασάς), Σάκιτς, Φαντιγκά (73′ Μάνος), Κάνιας, Σεμπά (81′ Καμπράλ), Μαντζής.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X