Το σήκωσε η ΑΕΚάρα και στο ράγκμπι - Νίκησε στον τελικό (24-20) τους Aris Eagles

Το σήκωσε η ΑΕΚάρα και στο ράγκμπι - Νίκησε στον τελικό (24-20) τους Aris Eagles

Η ομάδα ράγκμπι της ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα κερδίζοντας στον τελικό Δυτικής Περιφέρειας με 24-20 τους Aris Eagles

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τεράστια επιτυχία για την ομάδα ράγκμπι της ΑΕΚ που σήκωσε την κούπα κερδίζοντας με 24-20 τους Aris Eagles στον τελικό Δυτικής Περιφέρειας.

Τα «κιτρινόμαυρα» …τανκς παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ έχοντας την θερμή συμπαράσταση του κόσμου που βρέθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Βριλησσίων έκαναν μεγάλη ανατροπή και έφτασαν στην κατάκτηση του τροπαίου. Πάνω από 500 φίλοι της ΑΕΚ δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να εμψυχώνουν τους παίκτες του «Δικεφάλου» και στο τέλος πανηγύρισαν όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ ήταν ψυχωμένη, δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και στο τέλος δικαιώθηκε.

Πρόκειται για μία μεγάλη διάκριση αποτέλεσμα της μεγάλης και σκληρής δουλειάς που γίνεται και σε αυτό το τμήμα. Από το ξεκίνημα της σεζόν, η «Ένωση» με σωστές και στοχευμένες κινήσεις δημιούργησε ένα πολύ ισχυρό ρόστερ, το οποίο έφτασε στον τίτλο μόνο με νίκες σκορπίζοντας χαμόγελα και ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου. Πρόκειται για το 5o τρόπαιο του «Δικεφάλου» στην ιστορία του αθλήματος και το πρώτο μετά το 2019!

Έγιναν ένα ομάδα και κόσμος

Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει με 0-14 στο ημίχρονο, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω. Με συγκέντρωση και πάθος να ξεχειλίζει, οι «κιτρινόμαυροι» ανέτρεψαν την κατάσταση και έφτασαν στη νίκη με τελικό σκορ 24-20. Με την ολοκλήρωση του αγώνα, παίκτες, προπονητικό τιμ και κόσμος έγιναν ένα, πανηγυρίζοντας έξαλλα τη μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησε η απονομή του τροπαίου με τους αρχηγούς, Δημήτρη Καλδέρη και Χρήστου Λουκάκη, να υψώνουν στον ουρανό το πολύτιμο Κύπελλο. Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Ιορδάνης Τριανταφύλλου που έλαβε και το βραβείο του, γνωρίζοντας την αποθέωση. Το «παρών» στο γήπεδο έδωσαν φυσικά ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο Γενικός Αρχηγός, Ηλίας Χατσίκας, η Γενική Διευθύντρια, Γεωργία Λεμονιά, και η Υπεύθυνη του Προπονητηρίου της ΑΕΚ, Γεωργία Παπαηλία. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αλέξης Αλεξίου μοίρασε συγχαρητήρια σε όλη την πρωταθληματική ομάδα και έστειλε μήνυμα και για τα… επόμενα!

Η ΑΕΚΑΡΑ ανέβηκε στο θρόνο της και πάλι στο Ράγκμπι!

 

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X