«Αυτοκτόνησε» η Τότεναμ (3-3), πήρε βαθμό η Σαουθάμπτον με πέναλτι στις καθυστερήσεις

«Αυτοκτόνησε» η Τότεναμ (3-3), πήρε βαθμό η Σαουθάμπτον με πέναλτι στις καθυστερήσεις
Photo Credits: INTIME

Ισόπαλη με σκορ 3-3 ήρθε η Τότεναμ με τη Σαουθάμπτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να προηγούνταν με 3-1 στο 74ο λεπτό, ωστόσο η Τότεναμ δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα και η Σαουθάμπτον αφού αρχικά μείωσε σε 3-2, στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Γουόρντ-Πράους οι «Άγιοι» ισοφάρισαν σε 3-3 και πήραν έναν πολύτιμο βαθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας και της μάχης που δίνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ενα απόγευμα που είχε τις προϋποθέσεις για να είναι… χαλαρό, μετατράπηκε σε καταστροφικό για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε  η οποία προηγήθηκαν 0-1 και 1-3 κόντρα στην Σαουθάμπτον και αλλά έφυγαν με έναν βαθμό από το Saint Mary’s. Ετσι, οι Spurs είναι στο +2 με δύο ματς περισσότερα από την 5η, Νιούκαστλ, ενώ οι «Αγιοι» πήραν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με κεραυνό του Πέδρο Πόρο στον ουρανό των δικτύων, για να απαντήσει στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’) η Σαουθάμπτον από το κοντινό πλασέ του Τσε Ανταμς μετά το γύρισμα του Γουόλκοτ. Το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το 65’ όταν ο Κέιν με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κουλουσέβσκι έκανε το 1-2, ενώ τον δείκτη του σκορ στο 1-3 ανέβασε ο Πέρισιτς με εκπληκτικό σκαστό σουτ με το αριστερό. Τα πράγματα φάνηκε ότι απλοποιούνται για την Τότεναμ, όμως δεν ήταν έτσι, αφού στο 77’ ο Γουόλκοτ μείωσε σε 2-3 και στο 93’ με πέναλτι ο Γουόρντ-Πρόουζ διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X