Πέτρος Κόκκαλης: «Δεν με εκφράζει ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη»! (VIDEO)

Πέτρος Κόκκαλης: «Δεν με εκφράζει ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη»! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Πέτρο Κόκκαλη για τον... νέο Ολυμπιακό επί Μαρινάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη μίλησε ο Πέτρος Κόκκαλης, λέγοντας μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στους Betarades πως πλέον δεν τον εκφράζουν οι Πειραιώτες.

«Εμένα δεν με εκφράζει αυτός ο Ολυμπιακός. Τώρα που ο σύλλογος θα κλείσει τα 100 χρόνια, θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να είναι πιο κοντά και πιο ενεργοί στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν είναι τόσο ανοιχτός και ελκυστικός. Πρέπει να υπάρχει χώρος και για διαφωνίες και συζητήσεις, που νομίζω ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακόμη ο Πέτρος Κόκκαλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο στόρι των μεταγραφών των Τζιοβάνι και Ζάχοβιτς, αποκαλύπτοντας τι του είχε απαντήσει ο Βραζιλιάνος άσος όταν τον ρώτησε για τον λόγο που πήγε στον Ολυμπιακού: «Ο Θεός μου είπε να έρθω…», ήταν η ατάκα του παλαίμαχου σταρ!

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Πέτρου Κόκκαλη στο παρακάτω βίντεο:

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X