Εθεάθη η Σακίρα με παντρεμένο παρουσιαστή - Ξένα ΜΜΕ: «Σχέση ή φιλία;»

Η Σακίρα «καρφώνει» τον Πικέ μετά την φωτό με τη σύντροφό του (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και πάλι σάλος στα ΜΜΕ με την Σακίρα.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια εθεάθη στην Νέα Υόρκη τις προηγούμενες ημέρες με τον παρουσιαστή, Κάρσον Ντάλι, ο οποίος είναι παντρεμένος με την δημοσιογράφο, Σίρι Πίντερ και έχει τέσσερα παιδιά.

Φυσικά και το αποτέλεσμα της κοινής παρουσίας της Σακίρα με τον Ντάλι, σε ένα παιχνίδι χόκεϊ ήταν να ξεσπάσουν πολλά δημοσιεύματα. Κάποια από αυτά θεωρούν ότι οι δύο τους έχουν σχέση και κάποια άλλα απλώς τονίζουν ότι πρόκειται για μια καλή φιλία των δύο.Εθεάθη η Σακίρα με παντρεμένο παρουσιαστή - Ξένα ΜΜΕ: «Σχέση ή φιλία;»

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι η Σακίρα γνωρίζεται πολλά χρόνια με τον Ντάλι, ο οποίος εργαζόταν σε γνωστή εκπομπή του MTV, και από εκεί έχουν γνωριστεί.

Πολλά ΜΜΕ αναφέρουν πως υπάρχουν μάρτυρες που έχουν δει τους δύο και σε άλλες στιγμές τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο υπάρχουν πολλά άλλα ΜΜΕ που δηλώνουν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για μια ισχυρή φιλία των δύο και δεν τίθεται κανένα θέμα σχέσης.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X