Παναθηναϊκός: Χωρίς Σπόραρ η αποστολή με ΑΕΚ!

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σπόραρ η αποστολή με ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τον Αντράζ Σπόραρ ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Αντράζ Σπόραρ κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μιας και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκρινε ότι ο Σλοβένος δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και δεν ήθελε να ρισκάρει.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε και τον Άντρατζ Σπόραρ για την πρεμιέρα του στα Play-offs της Stoiximan Superleague κόντρα στην ΑΕΚ στην «OPAP Arena» κι έτσι θα πάει με μόνο διαθέσιμο επιθετικό τον Φώτη Ιωαννίδη.

Εκτός αυτής έμεινε και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια, που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που αποκόμισε από τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ατρόμητο ενώ επέστρεψε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, που εξέτισε την ποινή του με τους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Πούγγουρας, Ρούμπεν Πέρεθ, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρντ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Καμπετσής.

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X