Πειρατές του Ονείρου: «Νίκη και για τον Μίμη για την ΑΕΚ!»

Πειρατές του Ονείρου: «Νίκη και για τον Μίμη για την ΑΕΚ!»
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατικές Αιχμές πριν το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

✓ ΜΙΜΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΤΖΗΣ!!! Αετέ της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως θα παραμείνεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ζωντανός στη συλλογική μνήμη του Λαού της Α.Ε.Κ. Για την ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική σου αξία, για την τεράστια προσφορά σου στην Ομάδα της Προσφυγιάς, για το σεβασμό σου στον Ενωσίτικο Λαό, για το ήθος σου, μα και για το θάρρος της άποψής σου σε ότι αφορούσε την αγαπημένη μας Α.Ε.Κ σε δίσεκτους καιρούς. Θα σε θυμόμαστε παντοτινά με σεβασμό και εκτίμηση και ορκιζόμαστε να αγωνιζόμαστε για την ακριβή κληρονομιά που μας άφησες!

✓ ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ… ΑΕΚ-ΑΕΚ-ΑΕΚ/Αναστενάζουν τα γκολπόστ/και τα δοκάρια σπάζουν/της Ένωσης οι αετοί/τα δίχτυα κομματιάζουν/ Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια/σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια/τα δίχτυα σκίστε/την δόξα κατακτήστε/νικήστε-νικήστε-νικήστε/ ΑΕΚ-ΑΕΚ-ΑΕΚ/ Οι κυνηγοί σου κεραυνοί/βράχος η άμυνά σου/και της Ρεάλ το φόβητρο/έγινε τ’ όνομά σου/ Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια/σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια/τα δίχτυα σκίστε/την δόξα κατακτήστε/νικήστε-νικήστε-νικήστε!/ΑΕΚ-ΑΕΚ-ΑΕΚ!!! Ερμηνευτής: Μίμης Παπαϊωάννου! ΑΘΑΝΑΤΟΣ εις τους αιώνας των αιώνων!!!

✓ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. Πρεμιέρα των play offs την Κυριακή και… πάμε δυνατά ρε ΑΕΚΑΡΑ! Με νίκη απέναντι στον πράσινο προαιώνιο στο Ναό της Προσφυγιάς! Για να ξεκινήσουμε επιτυχώς στο μίνι πρωτάθλημα προσθέτοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην κιτρινόμαυρη συγκομιδή για τον Τίτλο! Μα πάνω απ’ όλα για την Ιερή Μνήμη του Μίμη Παπαϊωάννου στον οποίο θα αφιερώσουμε, ως Α.Ε.Κ και ως Λαός, το φετινό Πρωτάθλημα!

✓ ΟΛΑ ΤΑ “ΟΠΛΑ” ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ! Και ανώτερη ομάδα διαθέτουμε και στην καυτή έδρα μας παίζουμε και τον φοβερό λαό μας θα έχει η Α.Ε.Κ στο πλευρό της. Όλα τα σπουδαία όπλα μας λοιπόν, τα έχουμε στη φαρέτρα μας. Απομένει να τα αξιοποιήσουμε με Πίστη, Πάθος, Δύναμη, Αγωνιστική Ισχύ, Υπομονή και Επιμονή για την κατάκτηση αυτής της σημαντικής ΝΙΚΗΣ! Εμπρός Αετέ Δικέφαλε!

✓  ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ… Ήταν αρκετά αυτά που συνέβαλλαν στην τόσο δυσάρεστη ήττα (1-3) της περασμένης βδομάδας. Δεν ωφελούν οι υπεκφυγές. Το σωστό είναι να βλέπουμε κατάματα τις αδυναμίες μας ώστε να τις διορθώνουμε για να μην επαναλαμβάνονται. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είμαστε οι καλύτεροι και αξίζουμε τις Κούπες. Όμως, πέραν της προφανούς ατυχίας στο συγκεκριμένο ματς, έγιναν και σοβαρά λάθη τόσο στον καθαρά αγωνιστικό τομέα με άστοχες επιλογές, όσο και σε ότι αφορούσε την ψυχολογική διαχείριση της Ομάδας μετά τη “βραχυκύκλωση” από το πρώτο σοκ. Το ζητούμενο είναι να διδασκόμαστε από τα λάθη μας. Πιστεύουμε ότι γίναμε κατανοητοί, τον λόγο πλέον έχουν οι αρμόδιοι οι οποίοι οφείλουν -άπαντες- να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

✓ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα “υπόλοιπα” στο χορτάρι σε μερικές εβδομάδες όταν ξανάρθουν. Τότε, η Α.Ε.Κ θα φροντίσει για την πλήρη “αποκατάσταση” και ο νοών νοείτω!

✓ Ο ΕΝΩΣΙΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είναι δίπλα στην Ομάδα κι αυτό φαίνεται περίτρανα σε όλες τις εκδηλώσεις του. Στηρίζει ολόψυχα την όλη προσπάθεια γιατί βλέπει ότι γίνεται σοβαρή δουλειά, ότι χτίζεται μια αξιόλογη Ομάδα υψηλών προδιαγραφών, με σχέδιο και υποδομές, που διεκδικεί το “top” μέσα στα γήπεδα. Ο κόσμος της Α.Ε.Κ διαθέτει σωστό κριτήριο και γι’ αυτό ακόμη και στις στιγμές της πίκρας του ξέρει να κρατάει την ανάλογη στάση. Αυτόν τον κόσμο σεβαστείτε τον και δικαιώστε τα όνειρα και τις προσδοκίες του. Το αξίζει!

✓ VIVE ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!! Η ΑΕΚΑΡΑ του Μπάσκετ στους “8” της Ευρώπης!!! Με εξαιρετική απόδοση στο παρκέ και με τον κόσμο “παίχτη-μπαλαντέρ” στις εξέδρες, η Ομάδα διέλυσε τη Γαλατασαράι καταγράφοντας σπουδαίο θρίαμβο. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα αετόπουλα και σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας. Συνεχίζουμε στο δρόμο που προστάζει η Ιστορία! 

✓ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ “NO POLITICA” στους αθλητικούς χώρους, έγινε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στο Ναό της Προσφυγιάς. Οι οπαδοί της Α.Ε.Κ,  ως σκεπτόμενοι και συνειδητοί πολίτες, γέμισαν απ’ άκρη σ’ άκρη το γήπεδο με πανό διαμαρτυρίας για την κρατική δολοφονία των Τεμπών θέτοντας στο κάδρο των ευθυνών τούς πραγματικούς ενόχους και καλώντας ταυτόχρονα στις κοινωνικές διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις, απεργίες κ.τ.λ. Ανάμεσά τους και το πανό των Πειρατών του Ονείρου (“Το σύστημα είναι ένοχο μα δεν το δίκασε κανείς”) για το οποίο είχαμε εκατοντάδες θετικά μηνύματα από παντού! Μπράβο σε όλα τα αδέρφια σε όλες τις κερκίδες. Α.Ε.Κ σημαίνει κοινωνική ευαισθησία, μάχη και αντίσταση απέναντι σε όλα όσα μας ρημάζουν τις ζωές!

✓ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ!!! Το Γυναικείο Τμήμα του Βόλεϊ της ΑΕΚΑΡΑΣ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας σκορπίζοντας ενθουσιασμό με τις μεγάλες νίκες επί του παόκ στον ημιτελικό και επί του παναθηναϊκού στον τελικό (3-1 σετ). Η πρώτη Ιστορική Κούπα στολίζει ήδη την τροπαιοθήκη της Α.Ε.Κ. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, στον Γιουνούς Οτσάλ, στη διοίκηση και φυσικά στους ενωσίτες που βρέθηκαν στο πλευρό της Ομάδας. Εμπρός τώρα ΚΑΙ για το Πρωτάθλημα!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ: Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε χωρίς ταλαντεύσεις, από την Αρχή ως το Τέλος, για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με συνεχείς μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και με το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι ΠΛΕΟΝ γεγονός!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Πειρατές του Ονείρου: «Νίκη και για τον Μίμη για την ΑΕΚ!»

* CUEVA DE LOS PIRATAS *

* Οι “Πειρατικές Αιχμές” είναι εδώ για 24η συνεχή εβδομάδα. Όχι μόνο στα εύκολα, μα (ιδίως) στα δύσκολα!

* Μίμη Παπαϊωάννου : αετέ της ΑΕΚΑΡΑΣ μας, εκεί ψηλά θα σε υποδεχθούν τα αδέρφια μας από το club του παραδείσου τραγουδώντας μαζί σου τον ύμνο μας!

* Τα θερμά συλλυπητήριά μας στη σύζυγο και την κόρη του Μίμη Παπαϊωάννου. Είμαστε βέβαιοι πως νιώθετε μεγάλη υπερηφάνεια για τον άνθρωπό σας που άφησε τόσο σπουδαία παρακαταθήκη σε έναν ολόκληρο λαό!

* Σε κλίμα βαθιάς ενωσίτικης συγκίνησης ο αποχαιρετισμός στη Μάνα Νέα Φιλαδέλφεια! Εκεί που μεγαλούργησε ο αθάνατος Μίμης Παπαϊωάννου! Και οι Πειρατές ήμασταν εκεί για την ύστατη τιμή…

* Αφήνεις ωραίο άρωμα Μίμη. Κι αυτό φάνηκε και στο τελευταίο αντίο, όταν τα δάκρυά μας με το τραγούδι μας σε συνόδευαν…

* Τόσες πύρινες αναμνήσεις. Τόσες…

* Μια παλιά σοφή ρήση λέει πως “το πληγωμένο θηρίο είναι το πιο επικίνδυνο για τον εχθρό του”. Α.Ε.Κ φρόντισε να την επιβεβαιώσεις!

* Στο ποδόσφαιρο το 80% είναι ψυχολογία και το 20% όλα τα υπόλοιπα. Πάμε λοιπόν με δυνατή ψυχολογία να ανατρέψουμε το δυσοίωνο κλίμα της προηγούμενης εβδομάδας.

* 1η σε εισιτήρια είναι η ΑΕΚΑΡΑ! Οι άλλοι έρχονται καταϊδρωμένοι όπως θα κάνουν και στο τέλος των play offs.

* Μας έκανε πολύ θετική εντύπωση η ανακοίνωση του Ματίας Αλμέιδα για το θάνατο του Μ. Παπαϊωάννου. Αν και “ξένος” δείχνει μεγάλο σεβασμό στο σύλλογο και την ιστορία του, ενώ παράλληλα μας δημιουργεί την εντύπωση ότι πρόκειται για άνθρωπο που διέπεται από αξίες και ιδανικά.

* Τα κοράκια καιροφυλακτούν να κάνουν τη ζημιά. ΑΕΚ, ΑΕΚ, είσαι εδώ;;;

* Σιγά μην απογοητευτούμε από μια ήττα, εδώ γεννηθήκαμε από τις ήττες με σκοπό τη τελική νίκη! (πειρατής “Ομλε”).

* Για τη “Δύναμη της Θέλησης” μίλαγε ο Μίμης όταν κατακτούσε για την Α.Ε.Κ τίτλους! Ας εφαρμόσουμε λοιπόν την προτροπή του!

* Δεν είναι καλές οι… εμμονές! Ας παίζουν οι -αποδεδειγμένα- καλύτεροι, ανεξαρτήτως ονόματος. Η Α.Ε.Κ και το συλλογικό της συμφέρον είναι υπεράνω κάθε προσώπου.

* Μαζί με τον Μίμη φεύγει και μια άλλη εποχή, αυτή του αγνού και ρομαντικού ποδοσφαίρου της φανέλας…

* Τον εχθρό τον βλέπετε. Τους “δούρειους ίππους”, που είναι οι πιο ύπουλοι και πιο επικίνδυνοι, τούς έχετε πάρει χαμπάρι;;;

* Στάθη αγαπημένε αδερφέ μας, σε περιμένουμε στο γήπεδο. Μην αφήσεις τον πόνο από το τραγικό συμβάν να σε λυγίσει. Σε περιμένουμε στην παρέα μας…

* Το “τρένο της νεολαίας” με τα αδικοχαμένα παιδιά του λαού μας, θα στοιχειώνει τον ένοχο ύπνο σας, παλιοτόμαρα. Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε, το αίμα τους ζητά δικαίωση.

* Από τους στίχους της Λ. Παπαγιαννοπούλου στο τραγούδι του ΑΕΚτζή πρόσφυγα και μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή Στέλιου Καζαντζίδη “το σύστημα είναι ένοχο μα δεν το δίκασε κανείς”, εμπνευστήκαμε το πανό μας για το έγκλημα των Τεμπών…

* Μερικοί “ΑΡΔ” είναι τυφλοί ή… τύφλες. Δεν εξηγείται αλλιώς, το γεγονός ότι βλέπουν τα μισά και τα πιο βολικά, εκτός αν δεν είναι τυφλοί σε όλα, μα επιλεκτικά “μονόφθαλμοι” ώστε να μην δυσαρεστούν τα αφεντικά με αυτά που “δεν πρέπει”!

* Τι… “ΜαρθοΒούρτσηδες” ρε αυτοί οι γάβροι! Σε όλο το α’ ημίχρονο μουτζόκλαιγαν στα κοράκια. Μια ζωή ίδιοι κι απαράλλαχτοι.

* Πειρατές από όλη την Ελλάδα βρέθηκαν και πάλι στο Ναό. Από πολλές πόλεις της περιφέρειας. Την παράσταση πάντως έκλεψαν αυτή τη φορά τα αδέρφια μας από την Αιτωλοακαρνανία (Αγρίνιο και Αιτωλικό) με τις πιο πολυπληθείς παρουσίες.

* Με τον Μίμη Παπαϊωάννου ζήσαμε σπουδαίες στιγμές οι Πειρατές. Θα ‘χουμε πολλά να πούμε στην πορεία, όσο θα ξετυλίγονται οι θύμησες…

* Και η Μαρία από την Ελευσίνα ήταν εκεί, μαζί με τον “Ραφ” και τ’ άλλα παιδιά, δυνατή και μάχιμη, στις επάλξεις του πειρατικού.

* Μάθαμε ότι γνωστή κομπλεξική ομάδα καταφέρθηκε εναντίον τηλεσχολιαστή για τα λεγόμενά του εναντίον του προπονητή της. Αυτό συνιστά αχαριστία εκ μέρους τους. Δεν μέτρησε φαίνεται η παρουσία του σαν συνεργάτη τους τα προηγούμενα χρόνια στο κανάλι του προέδρου τους όπου γινόταν το “άσπρο μαύρο” υπέρ τους ενώ είχε διαγνωσθεί και… “αφωνία” στην περίφημη συνέντευξη του αρχηγού τους. Η αχαριστία είναι κακό πράγμα. Δεν λυπόμαστε, βέβαια, καθόλου! (από πειρατή “Σημαδεμένο” – Γερμανία).

* Κι ο ουρανός έκλαψε Μίμη…

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

* Για σένα Μίμη : “…έτσι βλέποντάς μας χρυσοφτέρουγους/από μέσα από τα χέρια τους να φεύγουμε/ σε αποθέωση που δε θα ξαναγίνη/θα πιστέψουν πως σαρκώθηκαν χρυσόνειρα/κι από της θεότης μας τ’ αντίφεγγα/σαν ημίθεοι θα φαντάξουν ως κ’ εκείνοι!” (Κωστής Παλαμάς)

* Μίμη ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ!!!

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
 
Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X