Καλωσορίζει τους φίλους του Ολυμπιακού ο Μπέος: «Να απολαύσουν τη φιλοξενία χωρίς ακρότητες»

Καλωσορίζει τους φίλους του Ολυμπιακού ο Μπέος: «Να απολαύσουν τη φιλοξενία χωρίς ακρότητες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αχιλλέας Μπέος, με δήλωσή του, καλωσορίζει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στον Βόλο.

Πάνω από 15.000 φίλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθούν την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, για το παιχνίδι της ομάδας τους με τον Βόλο.

Ο δήμαρχος της πόλης και πρόεδρος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπέος καλωσορίζει τους φιλάθλους των Πειραιωτών και τους καλεί να απολαύσουν την παραμονή τους, χωρίς ακρότητες και επεισόδια. Όπως άλλωστε είχε συμβεί στο προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων τον Ιανουάριο.

Αναλυτικά:

«Ως Δήμαρχος Βόλου καλωσορίζω στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έρχονται, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, για να παρακολουθήσουν τον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας τους με την δική μας ομάδα, τον Βόλο.

Παράλληλα τους καλώ, όπως ακριβώς συνέβη και τον περασμένο Ιανουάριο, στον αντίστοιχο αγώνα των ομάδων μας, να σεβαστούν και να απολαύσουν τόσο την φιλοξενία μας, όσο και τις ομορφιές της πόλης, και βέβαια τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων μας, χωρίς ακρότητες και επεισόδια.

Όπως επαναλαμβάνω προς όλους και σε κάθε ευκαιρία η ομάδα μας δεν έχει αντιπαλότητα με καμία άλλη ομάδα. Ένας όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας είναι, ας τον απολαύσουμε και ας κερδίσει ο καλύτερος. Εύχομαι καλή διασκέδαση, λοιπόν, και ένα ευχάριστο διήμερο».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X