Όλα ανοιχτά για την 11άδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟ

Όλα ανοιχτά για την 11άδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟ
Photo Credits: INTIME

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ αύριο βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ καλείται να αντιδράσει άμεσα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και κυρίως τον τρόπο που αυτή προήλθε από έναν αντίπαλο που δεν ήταν καλύτερος και δη μέσα στην έδρα της.

Αύριο στις 21:30 στη Νέα Φιλαδέλφεια η Ένωση υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League. Αν τον κερδίσει είναι ξανά πρώτη. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα η ΑΕΚ θα έχει χάσει έδαφος κόντρα στον ΠΑΟ και πιθανότατα να την έχει πλησιάσει περισσότερο και ο Ολυμπιακός. Οπότε γίνεται αντιληπτό πόσο κρίσιμο είναι το ματς.

Ο Ματίας Αλμέιδα τα τελευταία 24ωρα έχει αφήσει την εντύπωση ότι σκέπτεται τα… πάντα για την 11άδα. Θέλει να έχει «ενεργούς» τους περισσότερους ποδοσφαιριστές και για αυτό για την βασική ενδεκάδα υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι.

Αρχικά κάτω από τα δοκάρια ο Αθανασιάδης είναι βασικός υποψήφιος, αλλά πλέον και ο Στάνκοβιτς παίζει πιο… δυνατά από ποτέ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης και δη μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεξιά στην άμυνα υπάρχει «ντέρμπι» ανάμεσα σε Σιντιμπέ και Ρότα, με τον Γάλλο να έχει προβάδισμα. Αριστερά ο Χατζισαφί είναι σταθερός, ενώ στην άμυνα ο τιμωρημένος Βίντα «αδειάζει» μία θέση. Ο Μήτογλου είναι σίγουρος για την 11άδα, ενώ αν ο Μουκουντί είναι καλά θα ξεκινήσει βασικός, ειδάλλως ο Τζαβέλλας θα είναι στο πλάι του.

Στα χαφ ο Γιόνσον δείχνει να είναι ο σίγουρος. Δίπλα του φαβορί για να παίξει είναι ο Πινέδα, αλλά δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και ο Σιμάνσκι σε περίπτωση που ο Αλμέιδα θέλει να αντιμετωπίσει καλύτερα τον ΠΑΟ αν επιλέξει ο Γιοβάνοβιτς τρία χαφ. Στην επίθεση δεξιά Ελίασον και Άμραμπατ μάχονται… στα ίσια για μία θέση, ενώ αριστερά υπάρχει ο Γκατσίνοβιτς που δεν έκανε καλό ματς με τον ΟΣΦΠ, αλλά και ο Πινέδα με τον Μάνταλο. Στην επίθεση με τον Λιβάι Γκαρσία να έχει χάσει τόσες προπονήσεις, δύσκολα θα είναι βασικός. Ο Τσούμπερ είναι η Νο1 επιλογή για φορ, με τον Αραούχο πίσω του στον γνωστό ρόλο. Αυτό που φαίνεται ότι δεν θα δούμε αύριο είναι τον Αραούχο ξανά φορ, με τον Φαν Βέερτ πια να είναι διαθέσιμος και δοκιμάστηκε σε κάποιες ασκήσεις.

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ο Αλμέιδα σκέφτεται αλλαγές, αλλά δύσκολα θα κάνει μαζεμένες στην 11άδα. Γιατί είναι ρίσκο για την συνοχή της ομάδας, σε τόσο κρίσιμο ντέρμπι. Και με ήδη χαμένο ντέρμπι εντός έδρας στην πλάτη της.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X