Ο Μπόγρης αποκάλυψε τα χρήματα που ζήτησε για να μπει στο Survivor: «Είναι ξεφτίλα κανονική» (VIDEO)

Ο Μπόγρης αποκάλυψε τα χρήματα που ζήτησε για να μπει στο Survivor: «Είναι ξεφτίλα κανονική» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Γιώργο Μπόγρη φέρεται να πλησίασε ο Acun Ilicali προκειμένου να τον πείσει να μπει στο Survivor και να πλαισιώσει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με ένα δυνατό όνομα από το χώρο του αθλητισμού.

Ο μπασκετμπολίστας του Απόλλωνα Πάτρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο κανάλι της στο YouTube κι αποκάλυψε τους όρους που είχε θέσει για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως είπε ζήτησε 2 εκατομμύρια ευρώ για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης κάτι που «πάγωσε» τους ανθρώπους της Acun Medya αφού πρόκειται για εξωπραγματικό ποσό για τα δεδομένα του παιχνιδιού.

«Μου είχαν πει να πάω και ζήτησα 2 εκατομμύρια ευρώ. Καλά, αν μου έδιναν 2 εκατομμύρια, δεν ξέρω αν θα πήγαινα. Δεν μπορώ να πω όχι, αλλά είναι ξεφτίλα κανονική. Μόλις τους το είπα πάγωσαν, δεν το περίμεναν και νομίζω ότι κατάλαβαν πως το είπα για να τους πω όχι με τρόπο λίγο σαρκαστικό», ανέφερε ο Γιώργος Μπόγρης.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να εμφανιζόταν στην τηλεόραση, απάντησε: «Δεν μπορώ να κάνω οτιδήποτε στην τηλεόραση, ούτε μπορώ να ξεφτιλιστώ σε όλα αυτά που ξεφτιλίζονται στην ελληνική τηλεόραση, τα ριάλιτι δηλαδή και όλα αυτά».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X