H «επίσκεψη» Καραπαπά με μπράβους στα γραφεία του VAR λίγο μετά την σύσκεψη... παρωδία για την ασφάλεια στα γήπεδα

H «επίσκεψη» Καραπαπά με μπράβους στα γραφεία του VAR λίγο μετά την σύσκεψη... παρωδία για την ασφάλεια στα γήπεδα
Photo Credits: INTIME

Οι γνωστοί τραμπούκοι του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζουν το έργο τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον θυμάστε τον Κώστα Καραπαπά; Ναι, εκείνον τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός που τιμωρήθηκε για την αήθη συμπεριφορά του και στα δύο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και είδε την ποινή του να… πετσοκόβεται από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, μάλλον λόγω… πρότερου έντιμου βίου!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφερε στο φως ο SportFM, ο Κώστας Καραπαπάς συντροφιά με 5-6 άτομα αυξημένης σωματικής διάπλασης («φουσκωτοί») πραγματοποίησε… εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία του VAR, ψάχνοντας προφανώς τον Στιβ Μπένετ και τον Σταύρο Μάνταλο, ενώ στην συνέχεια πέρασε μία βόλτα και από τα γραφεία της ΚΕΔ, προσπαθώντας να εντοπίσει τον Άγγλο αρχιδιαιτητή.

Για ποιο λόγο; Σίγουρα όχι για να τους προσφέρουν πάστες και λουλούδια, αλλά πιθανότατα να εκφράσουν την αντίθεση, την διαμαρτυρία τους για τον ορισμό των διαιτητών στην πρώτη αγωνιστική των πλέι-οφ.

Πιθανότατα όχι με πληθυντικό ευγενείας και τακτ, αλλά με «γαλλικά» επιπέδου… Σορβόνης, αν και δεν το συνηθίζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Κι αν αναγνωρίζετε κάποιο κοινό ερυθρόλευκο μοτίβο σε αυτή την απρόσκλητη επίσκεψη, ίσως να σας θυμίζει το πρόσφατο… ντου του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος με ανάλογη παρέα «φουσκωτών» διέκοψε το Δ.Σ. της ομοσπονδίας πινγκ-πονγκ που γινόταν στο ΣΕΦ, απειλώντας και τραμπουκίζοντας ακόμα και γυναίκες, ένα θέμα που έφερε στην δημοσιότητα το SDNA και επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας, προκαλώντας αλλεπάλληλες ανακοινώσεις από όλους εκτός από την Πολιτεία και τα αρμόδια που δεν θορυβούνται από τέτοιες παρεμβάσεις.

Αυτή τη φορά η προσπάθεια της ερυθρόλευκης παρέας έπεσε στο κενό. Τα γραφεία που στεγάζονται τα γραφεία του VAR -όπως σχεδόν κάθε Παρασκευή- ήταν άδεια, ενώ κοινό μυστικό αποτελεί πως ο Στιβ Μπένετ απουσιάζει στην Αγγλία.

Τότε για ποιο λόγο η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού επέλεξε να κάνει μία τέτοια επίσκεψη, από την στιγμή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης (τόσο ως πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όσο και ως Πρόεδρος της Super League) με επίσημη δήλωση είχε κάνει την θεσμική του τοποθέτηση, διαμαρτυρόμενος για τους ορισμούς της 1ης αγωνιστικής;

Ίσως για να περάσει ένα μήνυμα σε όλους. Ένα μήνυμα «μαγκιάς». Μία… προειδοποίηση ενόψει πλέι-οφ.

Και κάπου εδώ θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον Λευτέρη Αυγενάκη για την ασυλία που προσφέρει.

Για την έμπνευση του να τον καλέσει στην πρόσφατη σύσκεψη που έκανε για την καταπολέμηση της βίας ενόψει πλέι-οφ!

Ένα μεγάλο μπράβο και στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Θεοδωρικάκο που διοργάνωσε αυτή τη συνάντηση που βάζει θεμέλια στην καταπολέμηση της βίας.

Διαβάστε τη συνέχεια

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X