Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση λόγω προβλήματος στην καρδιά ο Λέιβα!

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση λόγω προβλήματος στην καρδιά ο Λέιβα!
Photo Credits: INTIME

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για τον Λούκας Λέιβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση λόγω προβλήματος στην καρδιά ανακοίνωσε ο Λούκας Λέιβα!

Ο Βραζιλιάνος χαφ της Γκρέμιο, που σε αυτά τα 18 χρόνια καριέρας σε κορυφαίο επίπεδο πέρασε επίσης από τις Λίβερπουλ και Λάτσιο, ανακοίνωσε το νέο σε συνέντευξη Τύπου. Συγκεκριμένα, εξήγησε πως «αυτή ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα, είναι η πρώτη φορά που κλαίω γι’ αυτήν την υπόθεση».

Η καρδιακή πάθηση είχε εντοπιστεί σε εξετάσεις που είχε υποβληθεί ο 36χρονος παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής τον Δεκέμβριο, με τους γιατρούς να τον συμβουλεύουν να σταματήσει το ποδόσφαιρο προκειμένου να μην κινδυνέψει η ζωή του.

«Τελειώνω την καριέρα μου εκεί που ήθελα αλλά όχι με τον τρόπο που επιθυμούσα. Είμαι σίγουρος πως ένας νέος κύκλος θα ξεκινήσει. Είχα πολλές ελπίδες ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν τα πράγματα, αλλά δεν ήταν έτσι. Η υγεία μου έρχεται πρώτη», τόνισε ο άλλοτε διεθνής Βραζιλιάνος μέσος.

Ο Λέιβα σημείωσε 346 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ μεταξύ 2007 και 2017 και άλλες 198 την επόμενη πενταετία με τη φανέλα της Λάτσιο, ενώ το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην αγαπημένη του Γκρέμιο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X