Λεβαντόφσκι για Αντσελότι: «Εκείνος με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»

Λεβαντόφσκι για Αντσελότι: «Εκείνος με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος»
Photo Credits: INTIME

Δηλώσεις έκανε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εν όψει του επερχόμενου Clasico

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Κάρλο Αντσελότι θα τεθούν αντιμέτωποι στο επερχόμενο Clasico, με τον Πολωνό πάντως σε συνέντευξη Τύπου εν όψει του μεγάλου ντέρμπι να τονίζει πόσο σημαντικός υπήρξε ο Ιταλός κόουτς για τον ίδιο και την καριέρα του.

Ο χρόνος ήδη μετρά αντίστροφα στην Ισπανία, εκεί που όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι με αγωνία περιμένουν το Κυριακάτικο Clasico ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης (19/03-22:00). Μάλιστα, δυο παλιοί γνώριμοι αναμένεται να βρεθούν σε αντίπαλα στρατόπεδα και αυτοί είναι οι Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Κάρλο Αντσελότι, οι οποίοι συνυπήρξαν στην Μπάγερν Μονάχου τη σεζόν 2016-17.

Ο Πολωνός στράικερ σε συνέντευξη Τύπου εν όψει του σπουδαίου ματς έπλεξε το εγκώμιο του «Καρλέτο», υπογραμμίζοντας τη σημασία του ρόλου που έπαιξε ο Ιταλός ώστε ο ίδιος να γίνει ο παίκτης που έγινε σήμερα.

«Ο Αντσελότι με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου, μου έδωσε κάτι που δεν είχα πριν, αυτοπεποίθηση. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, νοιάζεται για σένα. Για εκείνον, το πιο σημαντικό είναι να είσαι καλός άνθρωπος, πέρα από την οποιαδήποτε τακτική. Είναι ένας άνθρωπος-παράδειγμα», ανέφερε αρχικά για τον άλλοτε προπονητή του.

«Είναι το πιο σημαντικό διασυλλογικό παιχνίδι στον κόσμο, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί που το παρακολουθούν. Μέχρι κι εγώ το έβλεπα πριν καν έρθω στην Μπαρτσελόνα. Τώρα είμαι μέρος του Clasico και αυτό είναι φανταστικό για μένα», προσέθεσε στη συνέχεια σχετικά με τη σημασία του Clasico.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X