Άντεξε η ΑΕΚ Β', ισοπαλία (0-0) με Καλαμάτα στα Σπάτα

Άντεξε η ΑΕΚ Β', ισοπαλία (0-0) με Καλαμάτα στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' πήρε τον βαθμό κόντρα στην Καλαμάτα στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ άντεξε κόντρα στην Καλαμάτα και πήρε τον βαθμό σε ματς για την τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου της Super League 2.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου που προερχόταν από ένα σερί 4 ηττών υποδέχθηκε στα Σπάτα την Καλαμάτα που έψαχνε τη νίκη για να ανεβεί στη βαθμολογία.


Οι δύο ομάδες συμπλήρωσαν πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη στον β’ όμιλο με την Ενωση να παίρνει βαθμό έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα από Ολυμπιακό, Παναχαϊκή, Χανιά, Επισκοπή, χωρίς να έχει πετύχει γκολ στα τέσσερα από αυτά (μόνο με τους «ερυθρόλευκους» σκόραρε μία φορά).

Η ΑΕΚ έμεινε στην 11η θέση αλλά δεν κινδυνεύει αφού οι ομάδες β των big-4 δεν υποβιβάζονται ενώ η Καλαμάτα είναι στην 7η.

Το ματς

Κακό παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκειά του, με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο δυνατός αέρας στα Σπάτα δυσκόλευε σημαντικά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τόσο της ΑΕΚ Β’ όσο και της Καλαμάτας και το 0-0 του ημιχρόνου ήρθε τελείως φυσιολογικά, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να προχωρά στο 29’ σε αναγκαστική αλλαγή ρίχνοντας στο ματς τον Δημητρίου στη θέση του τραυματία Ρουκουνάκη.

Ελαφρώς καλύτερο το δεύτερο μέρος, με τον ρυθμό να ανοίγει και οι δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους για τη νίκη.

Η μεγαλύτερη φάση για την Καλαμάτα και ως εκείνη την ώρα στον αγώνα ήρθε στο 76ο λεπτό, με τον Χατζηεμμανουήλ να μην κάνει καλή έξοδο και να στρώνει ουσιαστικά στον Μοζέρ που έπιασε το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Και δέκα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά της ΑΕΚ Β’ να φτάσει κοντά στο γκολ αλλά το δυνατό σουτ του Τζούντα Γκαρσία μέσα από το «κουτί», το έβγαλε εντυπωσιακά ο Ταΐρης.

Θυμηθείτε πώς μετάδωσε το ματς το enwsi.gr

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

AEK B (Οφρυδόπουλος):Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Ντάικο, Λάτσι, Παρράς (76’ Σταμούλης), Ρουκουνάκης (29’ λ.τρ. Δημητρίου), Λέλεκας (61’ Χριστόπουλος), Μπότος, Κορομηλάς (61’ Γκαρσία), Γκολφίνος, Ζίνι.

Καλαμάτα (Γκεργκιόσκι):Ταΐρης, Μοσέρ, Ασίγκμπα, Μπαξεβάνος, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Άλβες (83’ Κωνσταντινόπουλος), Τάτος, Βασιλογιάννης, Αρναρέλλης (71’ Λούκαζικ), Πασάς (87’ Μπουλάρι).

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X