Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO)

Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ολοκληρώθηκε η κηδεία του τεράστιου Μίμη Παπαϊωάννου και ο κόσμος είπε το «αντίο» όπως ακριβώς του έπρεπε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια, σουτάρε και σπάστε τα δοκάρια…». Οι ιαχές του κόσμου κάλυψαν τη φωνή του Μίμη Παπαϊωάννου που ακουγόταν μέσα από την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» να τραγουδά τον ύμνο και σήκωσαν στα ουράνια τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή του 20ού αιώνα. Έτσι τραγουδώντας με μια φωνή τον ύμνο, είπαν το ύστατο χαίρε στον Μίμαρο όπως ακριβώς του άξιζε.

Λίγο πιο μακριά από εκεί που μεγαλούργησε το πάλαι ποτέ «Στάδιον ΑΕΚ» που βρίσκεται πλέον η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» έγινε η κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου με τον κόσμο να κατευθύνεται πλέον στο Μαρκόπουλο όπου θα γίνει η ταφή του, στις 16:00. Από το γήπεδο της Ένωσης που είναι λίγα μέτρα μακριά από την εκκλησία ξεκίνησε να παίζει ασταμάτητα ο ύμνος της ΑΕΚ που τραγουδά ο Μίμης Παπαϊωάννου, ενώ στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας είναι και ο συνθέτης του ύμνου Χρήστος Νικολόπουλος.

Με μια φωνή, σα να βρισκόμαστε πριν από το μεγαλύτερο ντέρμπι που έχει παιχτεί ποτέ, ο κόσμος της ΑΕΚ που ήταν στην εκκλησία της Νέας Φιλαδέλφειας ξεκίνησε να τραγουδά με μια φωνή τον ύμνο της ΑΕΚ για να αποχαιρετήσει σπουδαίο Μίμη. «Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια…». Αντριχίλα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Από το πρωί πέρασαν συγγενείς, φίλοι, οπαδοί της Ένωσης και παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου για να αποχαιρετήσουν τον «αρχηγό των αρχηγών» της ΑΕΚ. Άφησαν στο φέρετρό του λάβαρα, σημαίες, σημειώματα και άλλα πράγματα που συνδέουν τον κόσμο με τον μύθο της ομάδας τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)


Συγκινητική ήταν η παρουσία ποδοσφαιριστών όλων των ομάδων στο λαϊκό προσκύνημα του «Μίμαρου», όπως γράφουν τα σημειώματα που αφήνει ο κόσμος.

Ο Κώστας Νεστορίδης, αγωνιστικός διόσκουρος του Παπαϊωάννου μπήκε υποβασταζόμενος στην εκκλησία και λύγισε πάνω από το φέρετρο του «αδερφού» του που έφυγε από τη ζωή στα 93α γενέθλια του ίδιου. Ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, ο Χρήστος Αρδίζογλου, ο Βασίλης Δημητριάδης, ο Μίμης Δομάζος, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Λάκης Νικολάου είναι λίγες από τις παλιές δόξες της ΑΕΚ που έδωσαν το παρών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Ενώ, εκτός του Δημήτρη Μελισσανίδη ξεχώρισε επίσης η παρουσία του Αλέξη Αλεξίου, του Δημήτρη Χατζηχρήστου, μελών της ΠΑΕ ΑΕΚ όπως ο Γιάννης Καραλής, ο Τάσος Τσατάλης, ο Μπρούνο Άλβες, ο Παναγιώτης Κονέ, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος, του Αλέκου Φλαμπουράρη, όπως και των παλαίμαχων άλλων ομάδων Νίκου Σαργκάνη και Αντώνη Αντωνιάδη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Δείτε εικόνες:

Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO) Ο κόσμος αποχαιρέτησε τον Μίμη όπως ακριβώς του άξιζε - Με τον ύμνο της ΑΕΚ! (VIDEO)

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X