Playoffs με Σούπερ Προσφορά χωρίς κατάθεση

Playoffs με Σούπερ Προσφορά χωρίς κατάθεση

To Σάββατο (18/03) η εκκίνηση γίνεται με τους αγώνες των Playout

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα Playoffs και τα Playout ξεκινούν το Σαββατοκύριακο και βάζουν φωτιά στην τελική ευθεία της Super League!

To Σάββατο (18/03) η εκκίνηση γίνεται με τους αγώνες των Playout, που αφορούν τη μεγάλη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Εκεί εμπλέκονται κατά βάση τρεις ομάδες. Ο Λεβαδειακός, που συγκατοικεί μαζί με τη Λαμία στην «ουρά» με 17 βαθμούς και ο Ιωνικός, που έχει ένα βαθμό περισσότερο (18β.).

Οι Βοιωτοί έχουν δύσκολη αποστολή στην έδρα του ΟΦΗ (17.30), ενώ η ομάδα της Νεάπολης παίζει τοπικό ντέρμπι στην έδρα του Ατρόμητου (19.30). Από την πλευρά της, η ομάδα της Φθιώτιδας υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (21.00), που ακόμη δεν μπορεί να νιώθει άνετος στη βαθμολογία.

Την Κυριακή (19/03) η μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή και για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια ξεκινάει από το «Πανθεσσαλικό». Ο Ολυμπιακός, που επέστρεψε δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου, αντιμετωπίζει τον Βόλο (17.30), οποίος θα παλέψει για την 5η θέση.

Λίγο αργότερα (19.00) η Θεσσαλονίκη… χωρίζεται στα δύο! Ο Άρης δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή του συμμετοχή και καλείται να βάλει «φρένο» στον ΠΑΟΚ, που θέλει να μπει σφήνα στην κούρσα κορυφής!

Το πρόγραμμα κλείνει με το μεγάλο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια (21.30). Ο Παναθηναϊκός (61β.) επέστρεψε και θέλει να παραμείνει στην κορυφή. Φιλοξενείται στην έδρα της ΑΕΚ (59β.), που μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, θέλει να δώσει απαντήσεις και να επιστρέψει σε θέση οδηγού!

Η Novibet στην προσπάθεια να δημιουργήσει την κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού, δημιούργησε μία μοναδική προσφορά* χωρίς κατάθεση για να απολαύσουν όλοι τις μεγάλες αναμετρήσεις.

Super League Playoffs με non stop Προσφορές*!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X