ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ)

ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σε λαϊκό προσκύνημα τέθηκε από τις 09:00 η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου απέναντι από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK σήμερα πενθεί. Η ΑΕΚ σήμερα αποχαιρετά τον αρχηγό των αρχηγών. Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα, συγγενείς, φίλοι και οπαδοί της ΑΕΚ στον Μίμη Παπαϊωάννου, τον μεγαλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη σε ηλικία 81 ετών.

Η κηδεία του Μίμη Παπαϊωάννου θα τελεστεί στις 2 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, απέναντι από την «Αγιά Σοφιά – OPAP ARENA» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην εξόδιο ακολουθεί θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Η σορός του μεγάλου Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος έφτασε μια «ανάσα» από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί και αρκετός είναι ο κόσμος που συρρέι για να τον αποχαιρετήσει. Μάλιστα έξω από τον Ναό έχει στηθεί ένα τραπέζι με ένα βιβλίο που ο κόσμος γράφει λόγια καρδιάς για τον τεράστιο Μίμη. Ξεχωρίζει η παρουσία του «αδερφού του» Κώστα Νεστορίδη ο οποίος είδε τον μεγάλο Παπαϊωάννου να φεύγει ανήμερα των γενεθλίων του.

Τα στεφάνια που βρίσκονται στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας είναι από τον διοικητικό ηγέτη του Δικεφάλου Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς την ΠΑΕ ΑΕΚ, φίλους του σπουδαίου ποδοσφαιριστή, αλλά και συλλόγους φίλων της Ένωσης. Στεφάνι έχει σταλεί και από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον ΠΑΟΚ, τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη.

Δείτε εικόνες:

ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ)

ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ)

ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ)ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ)ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ)

ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ) ΔΕΟΣ: Η σορός του Μίμη Παπαϊωάννου σε λαϊκό προσκύνημα τυλιγμένη με τη σημαία της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ)

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία έχει αναλάβει την οργάνωση της κηδείας, η ταφή του Μίμη Παπαϊωάννου θα γίνει 16:30 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Μαρκοπούλου Μεσογαίας.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X