Πάντα μέσα στο ΝΑΟ του, πάντα μέσα στο μυαλό και στην καρδιά μας...

Πάντα μέσα στο ΝΑΟ του, πάντα μέσα στο μυαλό και στην καρδιά μας...
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για τον κορυφαίο των κορυφαίων...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχουν γραφτεί πολλά και υπέροχα από όλους τους καλούς συναδέλφους σήμερα για τον Μίμη Παπαϊωάννου, αλλά ειλικρινά θεωρώ ότι όσα κι αν γράψουμε, δεν μπορούμε να αποτυπώσουμε το μεγαλείο του. Είναι τόσο επικά τα κατορθώματά του, που πολύ απλά δεν γίνεται.

Και φυσικά, ο Μίμης Παπαϊωάννου δεν γίνεται να «φύγει» ποτέ από κοντά μας, δεν γίνεται να «φύγει» ποτέ από την ΑΕΚ. Θα είναι πάντα εκεί, στον έναν από τους τέσσερις «πυλώνες» του Ναού μας, του Ναού του! Και θα συνεχίσει να είναι κάθε μέρα, μέσα στο μυαλό και στην καρδιά μας, και με τη φωνή του.

Γιατί μόνο στην ΑΕΚ, στην ομορφότερη και στην πιο σπάνια ομάδα του κόσμου, θα μπορούσε ο κορυφαίος των κορυφαίων της, να τραγουδήσει και τον ύμνο της.

Θέλω να γράψω και κάτι ακόμα, που δεν θα το έγραφα, αν δεν είχα πρώτα διαβάσει τη δήλωση του Ματίας Αλμέιδα για την υποχρέωση που συναισθάνονται όλοι στην ΑΕΚ, για να τα δίνουν όλα προκειμένου να φανούν αντάξιοι της σπουδαίας κληρονομιάς του Μίμη Παπαϊωάννου.

Και δεν θα το έγραφα γιατί δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσθέτεις έξτρα πίεση σε μια ομάδα, που δεδομένα έχει πίεση (και καλώς την έχει) για την κατάκτηση των στόχων της. Αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας, αντιλαμβάνεται αμέσως την υποχρέωση όλων στο κλαμπ για να αποδεικνύονται καθημερινά, αντάξιοι μιας τέτοιας βαριάς κληρονομιάς, θέλω κι εγώ να πω ότι αυτό το νταμπλ πρέπει να κατακτηθεί (και) για τον Μίμη.

Όπως και για τον Στέλιο Σεραφείδη. Όπως και για όλους εκείνους, που είτε δεν πρόλαβαν να μπουν, είτε δεν μπορούσαν να κατανοήσουν, όπως ο Μίμης, τι ακριβώς συνέβη στο ξεκίνημα αυτής της σεζόν. Ο Μίμης άλλωστε δεν μπορούσε, πολύ απλά επειδή δεν γινόταν με τίποτα, να είναι παρών με φυσική παρουσία, στα εγκαίνια τους σπιτιού μας, του σπιτιού του. Κι ενώ μας έλειπε τόσο πολύ εκείνο το βράδυ, παράλληλα τον νιώθαμε ΕΚΕΙ.

Νταμπλ λοιπόν, όπως το 1978. Σε τελικό μάλιστα Κυπέλλου, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Όπως θα συμβεί και φέτος. Με την καλύτερη ομάδα τότε στην Ελλάδα, να την έχει η ΑΕΚ. Όπως και τώρα. ΝΤΑΜΠΛ (και) για τον Μίμη ΜΑΣ! Καλό του ταξίδι στην αιωνιότητα…

Υ.Γ.: Κάπου ανάμεσα στην τετραετία 2002-2006, υπήρχε στη δεύτερη σελίδα της «ΩΡΑΣ», μια καθημερινή στήλη που λεγόταν «Η Γνώμη». Σε καθημερινή βάση, εκτός από τις μέρες των αγώνων, παίρναμε τηλέφωνο κι από μια σημαντική προσωπικότητα του αθλητισμού, προκειμένου να καταγράφουμε την άποψή του για το πιο μείζον θέμα της επικαιρότητας. Με το… 95% φυσικά να αφορούν στην ΑΕΚ. Μεταξύ των μεγάλων προσωπικοτήτων της ΑΕΚ, προφανώς και μιλούσαμε συχνά και με τους κορυφαίους. Τις «σημαίες» της ΑΕΚ. Αυτούς που τώρα έγιναν και «πυλώνες» στο σπίτι μας. Ο Μίμης Παπαϊωάννου, ένας γλυκύτατος άνθρωπος, όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο την… κάθε επόμενη φορά, μου έλεγε: «Εγώ γράμματα δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι τα γράφεις πολύ καλά». Τα λόγια του εκείνα, όπως κάποια του γίγαντα Στέλιου Σεραφείδη, αλλά και του αγαπημένου μου Θωμά Μαύρου, που όπου και όποτε κι αν συναντιόμαστε, με κάνει να ανατριχιάζω από τη συγκίνηση, αποτελούν προσωπικά «παράσημα», που δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X