Conference League: Με μπροστάρη τον Παυλίδη η Άλκμααρ απέκλεισε τη Λάτσιο

Conference League: Με μπροστάρη τον Παυλίδη η Άλκμααρ απέκλεισε τη Λάτσιο
Photo Credits: INTIME

Στους 8 του Conference League προκρίθηκε η Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη, με τον Έλληνα φορ να σκοράρει στη νίκη των Ολλανδών επί της Λάτσιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ηγέτη και σκόρερ ξανά τον Βαγγέλη Παυλίδη, η Άλκμααρ επικράτησε και στο 2ο ματς με 2-1 της Λάτσιο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League.

Ο Παυλίδης είναι on fire και το αποδεικνύουν οι αριθμοί του. Με 19 γκολ και 10 ασίστ σε 28 ματς σε όλες τις διοργανώσεις οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία την Άλκμααρ που νίκησε και στη ρεβάνς με 2-1 τη Λάτσιο και πήρε την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Η ΑΖ βρέθηκε να χάνει στο 21′ με γκολ του Άντερσον, όμως έβγαλε άμεσα αντίδραση και ισοφάρισε στο 28′ με τον Κάρλσον για να έρθει στο 62′ ο Παυλίδης με σεντερφορίσιο τελείωμα να γράψει το 2-1 στο 62′.

Την ίδια στιγμή η Άντερλεχτ έκανε τη μεγάλη έκπληξη με τη Βιγιαρεάλ. Επικράτησε μέσα στην Ισπανία με 1-0 του «κίτρινου υποβρυχίου» και πέρασε στα προημιτελικά με δεδομένο το 1-1 του πρώτου ματς. Το γκολ της πρόκρισης πέτυχε ο Σλιμανί στο 73′.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και η Νις που νίκησε για δεύτερη φορά με 3-1 τη Σέριφ. Στο 30′ ο Λαμπόρντ έκανε το 1-0, στο 53′ ο Μοφί έγραψε το 2-0. Οι Μολδαβοί μείωσαν στο 55′ με τον Ταπσόμπα για να έρθει στο 79′ ο Μπραϊμί να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Η Γουέστ Χαμ νίκησε εύκολα με 4-0 την ΑΕΚ Λάρνακας που από το 44′ έπαιζε με 10 λόγω αποβολής του Λέντες. Στο 21′ ο Σκαμάκα άνοιξε το σκορ για να βρουν δίχτυα και οι Μπόουεν (47′, 49′), Μουμπάμα (65′).

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X