H Schneider Electric «πρασινίζει» την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

H Schneider Electric «πρασινίζει» την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Η εταιρεία εξόπλισε πλήρως με ηλεκτρολογικό υλικό και προηγμένες ψηφιακές λύσεις την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, εξόπλισε πλήρως, με ηλεκτρολογικό υλικό και προηγμένες ψηφιακές λύσεις, το νέο γήπεδο της ΠΑΕ ΑΕΚ, «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής. Με γνώμονα σε κάθε της βήμα τη βιωσιμότητα και τη βελτιστοποίηση της ενεργειακής κατανάλωσης, η Schneider Electric προμήθευσε προϊόντα και συστήματα που προάγουν την αποδοτικότητα της λειτουργίας του εμβληματικού γηπέδου και τη μείωση του ενεργειακού του αποτυπώματος. Με τη χρήση των καινοτόμων τεχνολογιών, το νέο γήπεδο της ΠΑΕ ΑΕΚ μπορεί να αναδείξει με ασφάλεια την μακρά ιστορία, την κληρονομιά και τις αξίες της ομάδας. Μιας ομάδας που τιμά τον αθλητισμό και μέσα από ένα πλέγμα συνεργασιών, οραματίζεται μια κοινωνία αλληλεγγύης και ενεργής συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκαν πίνακες διανομής μέσης και χαμηλής τάσης εξοπλισμένοι με «έξυπνους» μετρητές, καθώς και μετασχηματιστές διανομής μαζί με ροηφόρους αγωγούς χαμηλής τάσης, αποτελώντας την καρδιά της τροφοδοσίας του γηπέδου με ηλεκτρική ενέργεια. Επίσης, τοποθετήθηκαν μονάδες για Αδιάλειπτη Παροχή Ισχύος, όπως UPS, racks και DCIM, που εγγυώνται υψηλή απόδοση και ταυτόχρονα χαμηλό κόστος συντήρησης. Επιπλέον, τοποθετήθηκε μια ευρεία σειρά πριζοδιακοπτικού υλικού στους κοινόχρηστους χώρους εξασφαλίζοντας την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του γηπέδου.

Τα παραπάνω συμπληρώνονται αρμονικά με τη χρήση λογισμικών και λύσεων αυτοματισμού της Schneider Electric. Τα εγκατεστημένα συστήματα KNX και διαχείρισης κτιρίου (BMS) Ecostruxure Building Operation εξασφαλίζουν την αξιοπιστία του ηλεκτρικού δικτύου του κτιρίου και τις ιδανικές συνθήκες φωτισμού, θέρμανσης και ψύξης. Επίσης, το λογισμικό διαχείρισης ενέργειας EcoStruxure Power Monitoring Expert δίνει στους υπεύθυνους λειτουργίας τη δυνατότητα να έχουν την πλήρη ενεργειακή εποπτεία του γηπέδου, ελαχιστοποιώντας τη διάρκεια μιας ενδεχόμενης διακοπής μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση του συστήματος και εντοπίζοντας άμεσα οποιαδήποτε βλάβη.

Ακόμη, τοποθετήθηκαν φωτιστικά ασφαλείας σε όλο το γήπεδο, ειδικά σχεδιασμένα για τη διασφάλιση των επιπέδων φωτισμού σε περίπτωση διακοπής σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.

Τέλος, όντας πρωτοπόρος και στην εποχή της ηλεκτροκίνησης παρέχοντας σύγχρονες λύσεις, η Schneider Electric εξόπλισε τις εγκαταστάσεις της «Αγιά-Σοφιάς – OPAP Arena» με φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων EVlink, οι οποίοι διακρίνονται για την ευκολία στη χρήση, την ανθεκτικότητα και τις πολλαπλές δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Μέσα από το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο ολοκληρωμένων λύσεων, η Schneider Electric εγγυάται ότι ο νέος χώρος φιλοξενίας αθλητικών δραστηριοτήτων της ΠΑΕ ΑΕΚ θα αποτελέσει μια σύγχρονη, ασφαλή και βιώσιμη υποδομή, φιλική προς κάθε επισκέπτη, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της UEFA και τις σύγχρονες ανάγκες των θεατών.

Πηγή: greenbusiness.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X