Ο βασιλιάς και εγώ: Παρουσιάζεται την Τρίτη 21 Μαρτίου το βιβλίο για τον Καντονά (ΦΩΤΟ)

Ο βασιλιάς και εγώ: Παρουσιάζεται την Τρίτη 21 Μαρτίου το βιβλίο για τον Καντονά (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Παρουσιάζεται την Τρίτη 21 Μαρτίου το βιβλίο του Κλοντ Μπολί για τον Ερίκ Καντονά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 19:00 παρουσιάζεται το βιβλίο του Κλοντ Μπολί για τον Ερίκ Καντονά, «ο βασιλιάς και εγώ», του οποίου την απόδοση στα ελληνικά έχει κάνει ο Γιάννης Μπίλιος.

Η παρουσίαση θα γίνει στην I-Focus Gallery Ακαδημίας 57 & Ιπποκράτους 13. Παράλληλα, ο πολύ γνωστός ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, θα μιλήσει για την εποχή Καντονά, ενώ και ο παλαίμαχος αμυντικός της ΑΕΚ, Γιώργος Κούτουλας θα θυμηθεί ένα 90λεπτο προσωπικών μονομαχιών με τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Τέλος, ο ποδίατρος Μάνος Αρβανιτάκης θα αναφερθεί στην εμπειρία της συνεργασίας του με το επιτελείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την συζήτηση συντονίζει ο Στέφανος Αβραμίδης.  Ο βασιλιάς και εγώ: Παρουσιάζεται την Τρίτη 21 Μαρτίου το βιβλίο για τον Καντονά (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X