ΑΕΚ: Αγωνία για Γκαρσία και Μουκουντί ενόψει ΠΑΟ!

ΑΕΚ: Αγωνία για Γκαρσία και Μουκουντί ενόψει ΠΑΟ!
Photo Credits: INTIME

Λιβάι Γκαρσία και Μουκουντί είναι στα... ερωτηματικά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ την Κυριακή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την Κυριακή υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον ΠΑΟ στο μεγάλο ντέρμπι των πλέι οφ, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει δύο σημαντικά ερωτηματικά.

Ο Λιβάι Γκαρσία και σήμερα και χθες έκανε συντηρητικά προπόνηση, ενώ ο Αρολντ Μουκουντί δεν προπονήθηκε καθόλου.

Ο Γκαρσία προέρχεται από επιστροφή από θλάση, έπαιξε μισή ώρα ως αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά η κατάσταση του θέλει διαχείριση από το προπονητικό και το ιατρικό τιμ. Και προφανώς αύριο είναι η κρίσιμη ημέρα για τον πρώτο σκόρερ της Ένωσης και αν μπορεί να υπολογίζεται για βασικός ή μόνο ως αλλαγή από τον πάγκο. Κάτι που ισχύει και για τον Μουκουντί, αφού ο υψηλόσωμος αμυντικός δεν είναι 100% έτοιμος από ένα χτύπημα.

Σε περίπτωση απουσίας τους, αναμενόμενα θα έχουμε νέα δεδομένα στην 11άδα του Αλμέιδα την Κυριακή.

Μήτογλου και Τζαβέλλας μάχονται για μία θέση στα στόπερ, ενώ δεν αποκλείεται να είναι αυτοί το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Να θυμίσουμε ότι στο ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Ντομαγκόι Βίντα.

Για την επίθεση, αν δεν προλάβει ο Γκαρσία υποψήφιος για επιστροφή ως φορ είναι ο Τσούμπερ, με τον Αραούχο πίσω του και στα άκρα τους Γκατσίνοβιτς και Ελίασον ή Άμραμπατ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X