Οργισμένη διάψευση από την ΑΕΚ για όσα αναφέρονται από το πρωί για τον Στρέλνιεκς: «Θέλει ΑΝΤΕΡΑ η παραδοχή της γκάφας!»

Οργισμένη διάψευση από την ΑΕΚ για όσα αναφέρονται από το πρωί για τον Στρέλνιεκς: «Θέλει ΑΝΤΕΡΑ η παραδοχή της γκάφας!»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ μέσω του Γιώργου Νικολάου προχώρησε σε οργισμένη διάψευση των όσων αναφέρονται από το πρωί για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Γιάνις Στρέλνιεκς

Η ΑΕΚ μέσω του διευθυντή Επικοινωνίας, Γιώργου Νικολάου προχώρησε σε οργισμένη διάψευση των όσων αναφέρονται από το πρωί για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Γιάνις Στρέλνιεκς για τον οποίο γράφτηκε πως «είναι οριστικά νοκ άουτ για έξι μήνες».

«14:10. Πριν από μερικά λεπτά… Ντάλα μεσημέρι. Μetropolitan General. Oι αθλητές μας ετοιμάζονται για τον ιατρικό έλεγχο, που προδήλως δεν έγινε το πρωί, διότι θα γίνει τώρα. Άσχημο/πολύ άσχημο να «διαβάζει» ή ν’ ακούει ειδικά ο πιο άτυχος, ο Γιάνις, ότι… σχεδόν τελειώνει η καριέρα του από τα ΜΜΕ, «επειδή έτσι» κάποιοι «ανακάλυψαν» πρωινές εξετάσεις (που δεν έγιναν ποτέ) και που «έκαναν διάγνωση» πριν από τον… Dr. Ξυπνητό!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Νικολάου.

Και συμπληρώνει: «Το αν, και το τι, και το πώς, αποτελεί υπόθεση των ιατρών, οι οποίοι θα ενημερώσουν τις επόμενες ώρες/ημέρες τον ίδιο και την οικογένειά του και προδήλως και την ΚΑΕ για ό,τι είναι, και η οποία αρμοδίως και υπευθύνως θα ενημερώσει για τα αυτονόητα. Και το χειρότερο; Το κακό δεν είναι να έχεις λάθος (προς τιμήν τους κάποιοι και τροποποίησαν το γραπτό τους και μας ζήτησαν ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ συγγνώμη), το κακό είναι, ότι οι περισσότεροι δεν ΑΛΛΑΞΑΝ ποτέ την «δήθεν είδηση», που μας αναστάτωσε (δεν έφτανε η πίκρα μας για τους τραυματισμούς, που πάγωσε τη χαρά μας στον οργανισμό για την πρόκριση και πού να μας πάρει μετά ο ύπνος;) ούτε μετά την (προ 2 ωρών) ευγενική υπόδειξή μας. Θέλει ΑΝΤΕΡΑ η παραδοχή της γκάφας! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑΝΙΣ, ΚΕΝΙ…»

Και καταλήγοντας αναφέρει: «ΥΓ: ΕΠΡΕΠΕ να είναι 48ωρη η ΑΠΕΡΓΙΑ της ΕΣΗΕΑ».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X