Ο Τσούμπερ είναι μεταγραφή του... Γενάρη

Ο Τσούμπερ είναι μεταγραφή του... Γενάρη
Photo Credits: INTIME

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός κάνει εντυπωσιακά πράγματα από τα μέσα Γενάρη και μετά και δείχνει ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ΑΕΚ και με την γλώσσα των αριθμών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρυσι τέτοια εποχή η συζήτηση που γινόταν για τον Στίβεν Τσούμπερ, ήταν για το τι είχε πάθει και δεν ήταν ο ίδιος παίκτης μ’ αυτόν που είχε κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα με την φανέλα της ΑΕΚ στην αρχή της σεζόν. Τώρα όμως, η κουβέντα για τον Ελβετό μεσοεπιθετικό αφορά τα γκολ που πετυχαίνει αλλά και το φορμάρισμα του.

Η αλήθεια είναι πως μετά την επέμβαση που έκανε στους κοιλιακούς και απαλλάχθηκε μια και καλή από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, ο Τσούμπερ εμφανίστηκε εντελώς άλλος ποδοσφαιριστής στα Σπάτα. Και η επιλογή του Ματίας Αλμέιδα να τον μετακινήσει και να τον μονιμοποιήσει στον άξονα, είτε ως δεύτερο φορ, είτε ακόμα και ως σέντερ φορ, έδωσε τεράστια ώθηση στον Ελβετό.

Ο Τσούμπερ έχει πετύχει τρία γκολ από τα μέσα του Γενάρη και μετά. Έχει σκοράρει δυο φορές στα δυο τελευταία ματς της ΑΕΚ. Ενώ και στην προπόνηση στα Σπάτα, είναι αυτός που δείχνει στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, ίσως απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ειδικά στα τελειώματα που κάνει στις φάσεις.

Είναι χαρακτηριστικό πως πέρυσι ο Τσούμπερ πέτυχε συνολικά επτά γκολ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, αλλά τα πέντε εξ αυτών στο ξεκίνημα. Μόλις δυο φορές σκόραρε στον δεύτερο γύρο. Τώρα έκλεισε την κανονική περίοδο με τρία γκολ. Όλα στον δεύτερο γύρο. Και ετοιμάζεται να μπει φουριόζος και στα πλέι οφ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X