Η Αλ Χιλάλ δίνει ασύλληπτο ποσό για να κάνει «Άραβα» τον Μέσι

Παίκτης του μήνα στην Premier League o Όντεγκααρντ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται έτοιμος να πει το «ναι» σε deal αξίας 194 εκατομμυρίων λιρών τη σεζόν και να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, αφού ο πατέρας του εθεάθη στο Ριάντ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Το συμβόλαιο του 35χρονου με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το καλοκαίρι και θα μείνει ελεύθερος αν δεν συμφωνήσει για επέκταση μέχρι τότε.

Ο πατέρας και ατζέντης του Μέσι, Χόρχε, ο οποίος είναι επίσης πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας, βρέθηκε στο Ριάντ τις τελευταίες ημέρες, πυροδοτώντας εικασίες ότι μπορεί να διαπραγματεύεται μια μετακίνηση του γιου του.

Η Σαουδική Αραβία προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του αρχηγού της Αργεντινής, με έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της, την Αλ Χιλάλ, να είναι έτοιμη να του προσφέρει ένα επικερδές συμβόλαιο μόλις λήξει η απαγόρευση μεταγραφών στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με τη Marca.

Ο μεγάλος αντίπαλος του Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εντάχθηκε στην Αλ-Νασρ τον Δεκέμβριο με συμφωνία 175 εκατομμυρίων λιρών ετησίως και η Σαουδική Αραβία σχεδιάζει τώρα να πείσει τον Αργεντινό να τον ακολουθήσει μετακομίζοντας στη Μέση Ανατολή.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X