Η ανάρτηση Νικολάου μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Γαλατά: «Κουτσοί-στραβοί... ξανά και ό,τι βγει πλέον. Α.Ε.Κ. είσαι...»

Η ανάρτηση Νικολάου μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Γαλατά: «Κουτσοί-στραβοί... ξανά και ό,τι βγει πλέον. Α.Ε.Κ. είσαι...»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του διευθυντή Επικοινωνίας, Γιώργου Νικολάου μετά τη νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ επί της Γαλατάσαραϊ

Η ΑΕΚ νίκησε με 92-78 τη Γαλατάσαραϊ και προκρίθηκε στους «8» του BCL με τον διευθυντή Επικοινωνίας της ΚΑΕ, Γιώργο Νικολάου με ανάρτησή του να στέλνει πολλαπλά μηνύματα.

«Mε (ακόμα) γονίδια 2018, που ακυρώνουν σταθερά ευρωλιγκάτα «μπάτζετ», με 7.000 κιτρινόμαυρους «Στέντορες» να ξεκουφαίνουν τον αντίπαλο, με αθλητές παρόντες ή απόντες «κάρακτερ» (όπως φώναξε και ο Ξανθόπουλος στο ξέσπασμα της Πόλης), με παλαιά αλλά και νεότερα στελέχη μπολιασμένα με μεθοδικότητα, πάθος και αίμα… ΑΕΚ, με προπονητή που δεν κάνει “PR”, αλλά κοουτσάρει, αλλά και με μια κατάρα, που δεν λέει να φύγει από τη ζωή μας, και που δεν σε αφήνει εδώ και 1,5 χρόνο να χαρείς ούτε μισή νίκη», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νικολάου.

«Κουτσοί-στραβοί… ξανά και ό,τι βγει πλέον. Α.Ε.Κ. είσαι…»,μ συμπληρώνει

Ενώ στο τέλος σπεύδει να πει τα περαστικά του στον Γιάνις Στρέλνιεκς. «ΥΓ: Περαστικά, ρε παικταρά!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X