Γκατσίνοβιτς: «Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Γκατσίνοβιτς: «Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε σε Μέσο της Σερβίας για τους στόχους του με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σύνθημα για τους στόχους της ΑΕΚ έδωσε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μιλώντας στη Σερβία ξεκαθαρίζοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του είναι «αποφασισμένοι για το πρωτάθλημα».

Όπως λέει το σερβικό Μέσο «zurnal» που μίλησε με τον άσο της Ένωσης, η ήττα από τον Ολυμπιακό δεν επηρέασε τις φιλοδοξίες της ΑΕΚ ο οποίος βέβαια υπογράμμισε πως είναι δύσκολο να παίζεις σε «δύο μέτωπα» και να παλεύεις για τρόπαια απέναντι σε ομάδες υψηλής ποιότητας.

«Πριν λίγο περισσότερο από ένα μήνα, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στο γήπεδο μας με 3-0. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο δύο φορές στη σειρά, ακόμα κι αν ήταν όταν είμαστε οι γηπεδούχοι. Ωστόσο, είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το πρωτάθλημα» είπε αρχικά.

Με επτά γκολ, ο Γκάτσινοβιτς είναι ο τρίτος σκόρερ της ΑΕΚ, πίσω από τους Γκαρσία (11) και Αμαρμπάτ (8). «Μετά από εξαιρετικά παιχνίδια στο πρώτο μέρος της σεζόν, χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε εγχείρηση κοιλιακού μυός τον Δεκέμβριο, η οποία τον έβγαλε εκτός γηπέδων για ενάμιση μήνα. Στα τέλη Ιανουαρίου επέστρεψε στην ομάδα και με τρία γκολ συνέβαλε τα μέγιστα στα καλά αποτελέσματα της ομάδας του» αναφέρει χαρακτηριστικά το zurnal.

Με τον «Γκάτσι» να απαντά «οι οπαδοί είναι απίστευτα δεμένοι με τον σύλλογο. Τέτοια υποστήριξη και δέσιμο είναι δύσκολο να βρεθεί οπουδήποτε. Όσο για την ομάδα, παρόλο που προερχόμαστε από όλο τον κόσμο, αναπνέουμε σαν μια οικογένεια. Περνάω τον περισσότερο χρόνο μου με τον Βίντα και τον Τσούμπερ, αλλά είμαστε όλοι φίλοι, αλλιώς δεν θα φέρναμε τόσο καλά αποτελέσματα».

Ο Γκάτσινοβιτς δεν βρίσκεται στη λίστα με τα μέλη της εθνικής Σερβίας εδώ και δυόμισι χρόνια με την τελευταία του συμμετοχή να είναι στη νίκη επί της Ρωσίας με 5-0.

«Θυμάμαι ακόμα το ντεμπούτο μου και το γκολ σε εκείνο το ματς με τη Γεωργία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η εθνική ομάδα είναι η κορωνίδα της καριέρας μου, είναι στο χέρι μου να συνεχίσω με καλά παιχνίδια και να ελπίζω ότι η κλήση θα έρθει ξανά» κατέληξε ο Γκατσίνοβιτς.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X