Champions League: Διαστημικός Χάαλαντ, πέντε γκολ στο πάρτι της Μάντσεστερ Σίτι (7-0), η Ίντερ άντεξε στο Οπόρτο (0-0)

Champions League: Διαστημικός Χάαλαντ, πέντε γκολ στο πάρτι της Μάντσεστερ Σίτι (7-0), η Ίντερ άντεξε στο Οπόρτο (0-0)
Photo Credits: INTIME

Μοναδική παράσταση του Χάαλαντ για την πρόκριση της Σίτι - Στους «8» του Champions League και η Ίντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα εισιτήριά τους για τους «8» του Champions League τσέκαραν οι Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ, απέναντι στη Λειψία και την Πόρτο αντίστοιχα.

Φυσικά, τα βλέμματα συγκέντρωσε η… εξωγήινη εμφάνιση του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός φορ σημείωσε πέντε γκολ στο 7-0 των «πολιτών» στο «Έτιχαντ», οι οποίοι με συνολικό σκορ 8-1 πέρασαν εμφατικά στην επόμενη φάση.

Ιστορική εμφάνιση από τον 22χρονο άσο, ο οποίος με αυτήν τη συγκομιδή ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ της φετινής διοργάνωσης (αφήνοντας στη 2η με οκτώ τον Σαλάχ), ενώ έγινε ο νεαρότερος που φτάνει τα 30 τέρματα στη διοργάνωση και ο 3ος που σημειώνει πενταρέ στα «αστέρια» (μετά τον Μέσι με την Μπαρτσελόνα και τον Λουίς Αντριάνο με τη Σαχτάρ).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι από το ξεκίνημα. Τρία γκολ από τον Χάαλαντ -τα δύο εντός 78”- στο πρώτο μέρος (22′ πέναλτι, 24′ και 45’+2′) και άλλα δύο στο δεύτερο, στο 53′ και στο 57′. Τα άλλα δύο χτυπήματα ήρθαν από τους Γκιντογκάν (49′) και Ντε Μπρόινε (90’+2′), με τους γηπεδούχους να μην αφήνουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους ανήμπορους Γερμανούς. Να σημειωθεί ότι ο Χάαλαντ αντικαταστάθηκε στο 64′, εν μέσω αποθέωσης αλλά και απορίας για την κίνηση του Γκουαρδιόλα, καθώς εάν πετύχαινε και 6ο γκολ θα ήταν ο μοναδικός που θα το είχε καταφέρει σε ένα ματς της κορυφαίας διοργάνωσης.

Στο παιχνίδι του Οπόρτο, η Ίντερ άντεξε στην πίεση της Πόρτο που ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και είχε και δύο δοκάρια στις καθυστερήσεις του αγώνα. Οι «νερατζούρι» κράτησαν το «μηδέν» στην άμυνα (0-0) και σε συνδυασμό με το 1-0 στο Μιλάνο προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League μετά από 12 χρόνια!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X