Ο πιο κρίσιμος αγώνας των τελευταίων δύο χρόνων για την ΑΕΚ

Ο πιο κρίσιμος αγώνας των τελευταίων δύο χρόνων για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για την μεγάλη νίκη-πρόκριση απέναντι στην Γαλατάσαραϊ

Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με την Γαλατάσαραϊ που θα διεξαχθεί αύριο στα Λιόσια. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε την έκφραση «ματς-τελικός» αλλά λίγες είναι αυτές που πραγματικά έχει το νόημα που περιγράφει το αυριανό ματς.

Η Ένωση υποδέχεται την Τουρκική ομάδα σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην είναι «do or die», αλλά μια τεράστια ευκαιρία να κάνει αυτό που έχει ξεχάσει τα τελευταία δύο χρόνια. Να περάσει στα playoff του BCL. Κάποιες άλλες εποχές, το θεωρούσαμε αυτονόητο, όμως φέτος θα συνιστά μια πολύ μεγάλη επιτυχία, αν πραγματοποιηθεί. Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ πέρσι αποκλείστηκε τον Δεκέμβριο από την Ευρώπη κάνοντας μια απογοητευτική πορεία, ενώ πριν 2 χρόνια δεν μπόρεσε να περάσει από την δεύτερη φάση των ομίλων.

Η ΑΕΚ θα βρει απέναντι της μια ομάδα πολύ ποιοτική, πολύ ακριβή για τα δεδομένα της διοργάνωσης που χτίστηκε με σκοπό να την κατακτήσει. Τα πράγματα βέβαια δεν πήγαν όπως περίμεναν οι άνθρωποι της Γαλατά, ενώ και ο κόουτς Πιστιόλης, παρά την εξαιρετική δουλειά που έκανε πέρσι, δεν έχει καταφέρει να δώσει σταθερότητα στην ομάδα.

Μετά από πολλές αλλαγές σε πρόσωπα, βρήκε ένα σχήμα που τον βολεύει και πλέον τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει ανοδική πορεία. Οι Τούρκοι στα δύο παιχνίδια με την Μάλαγα ήταν πολύ ανταγωνιστικοί, έχασαν δύσκολα στην Ισπανία και κέρδισαν με ανατροπή στο γήπεδο τους, βάζοντας φωτιά στον Όμιλο.

Η Ένωση από την άλλη, βρίσκεται σε καλό μομέντουμ τον τελευταίο καιρό, έχει κάνει νίκες με καλές εμφανίσεις και θέλει να συνεχίσει το σερί της. Σίγουρα οι προσθήκες έχουν βοηθήσει όχι μόνο να μεγαλώσει το ρόστερ, αλλά και να πάρει ποιοτικές λύσεις που έλειπαν από την ομάδα, με τους Οριόλα και Λεμάρ να έχουν δώσει μια νέα φρεσκάδα στην Ένωση. Ο Ηλίας Καντζούρης έχει πλέον να διαχειριστεί ένα ρόστερ με 14 παίκτες και για τις επόμενες 30 μέρες, θα παίζει αγώνες Τετάρτη-Σάββατο.

Μια ομάδα όπως η ΑΕΚ που στηρίζεται πολύ στην ενέργεια που βγάζει σε άμυνα και επίθεση, θα είναι πολύ σημαντικό να κάνει καλή διαχείριση σε κάθε αγώνα ώστε όλοι οι παίκτες να παίζουν τα λεπτά που μπορούν να είναι αποδοτικοί. Αρχής γενομένης από αύριο, που θα πρέπει να τα δώσουν όλα είτε παίξουν ένα είτε 30 λεπτά. Είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσει να πάει χαμένη, ακόμα και αν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία. Σε ένα κλειστό των Άνω Λιοσίων, που θα έχει για πρώτη φορά τόσο κόσμο, η Ένωση πρέπει να περάσει στην επόμενη φάση με νίκη.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X