Άστον Βίλα: Συμφωνία Εμερι με τον Τόρες για το καλοκαίρι

Άστον Βίλα: Συμφωνία Εμερι με τον Τόρες για το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Για την απόκτηση του Πάου Τόρες κινείται η Άστον Βίλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ουνάι Εμερι θέλει να ενισχύσει τα μετόπισθεν της Αστον Βίλα, καθώς έχει τσεκάρει τα προβλήματα από τις εμφανίσεις των αμυντικών και θα κινηθεί στη θερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση του Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ.

Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις οικονομικές της απαιτήσεις για την απόκτηση του 25χρονου Ισπανού διεθνή άσου.

Ο Τόρες έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 65 εκατ. ευρώ, ποσό που η διοίκηση της Βίλα είναι έτοιμη να το επενδύσει για να πάρει τα δικαιώματα του από το «κίτρινο υποβρύχιο». Ο Ισπανός στόπερ έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, αλλά η παρουσία του Εμερι, πρώην τεχνικού του στη Βιγιαρεάλ, δίνει προβάδισμα στη Βίλα.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X