Κρίσταλ Πάλας: Μεγάλη πρόταση στον Ζαχά από Αλ Ιτιχάντ

Κρίσταλ Πάλας: Μεγάλη πρόταση στον Ζαχά από Αλ Ιτιχάντ
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη πρόταση στον επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά από Αλ Ιτιχάντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση της Κρίσταλ Πάλας θέλει να κρατήσει τον Γουίλφριντ Ζαχά και το έχει μεταφέρει στον ατζέντη του Αφρικανού άσου, αλλά ο διεθνής επιθετικός θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και έχει στα χέρια του μια μεγάλη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ.

Ο τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου, Πατρίκ Βιεϊρά, εκτιμά την ποιότητα του επιθετικού από την Ακτή Ελεφαντοστού και έχει εισηγηθεί την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 29χρονος άσος, ο οποίος είναι εντυπωσιακός με τη φανέλα της Πάλας, καθώς σε 253 αγώνες πρωταθλήματος έχει στο ενεργητικό του 64 γκολ και 53 ασίστ, δεν πρόκειται, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, θα μείνει στην ομάδα του Λονδίνου έως το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι θα επιλέξει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο Ζαχά έχει μεγάλη πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, καθώς η Αλ Ιτιχάντ του προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 40 εκατ. ευρώ, όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X