Πότερ: «Ελπίζω να μείνει ο Μάουντ»

Πότερ: «Ελπίζω να μείνει ο Μάουντ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Γκρέιαμ Πότερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μέισον Μάουντ σκέφτεται να φύγει από την Τσέλσι, μολονότι είναι από τις βασικές επιλογές του Γκρέιαμ Πότερ για την επίθεση των «μπλε». Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ η Νιούκαστλ προσέγγισε τον Ιανουάριο τους «μπλε» για τον διεθνή άσο, αλλά η διοίκηση της Τσέλσι δε θέλησε να τον παραχωρήσει, ο ατζέντης του, όμως, δήλωσε πως έχουν «παγώσει» οι επαφές για την επέκταση του συμβολαίου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ από τις περίπου 96.000 ευρώ την εβδομάδα που κερδίζει τώρα, ο Μάουντ θέλει περισσότερα από 250 χιλιάδες ευρώ για το ίδιο διάστημα για να επεκτείνει το συμβόλαιό του για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά η Τσέλσι δεν του προσφέρει πάνω από 150 χιλιάδες.

Μάλιστα τα σχετικά ρεπορτάζ κάνουν λόγο για οριστική ρήξη της διοίκησης με τον 24χρονο διεθνή άσο, τον οποίο κατηγορεί πως καθυστερεί τις συζητήσεις γιατί έχει το μυαλό του στη μεταγραφή στη Νιούκαστλ ή στη Λίβερπουλ. Στο θέμα παρενέβη ο τεχνικός των «μπλε», Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος δήλωσε πως θέλει τον Μάουντ στην ομάδα:

«Εχω μιλήσει αρκετές φορές με τον Μέισον, αλλά τελικά αυτός και η διοίκηση θα αποφασίσουν. Τα αισθήματα μου είναι ξεκάθαρα, πιστεύω πως είναι εξαιρετικός παίκτης και θα ήθελα να μείνει στην ομάδα. Ξέρω πως πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση για την καριέρα του και ελπίζω να είναι η σωστή για τον ίδιο και την οικογένεια του», τόνισε σχετικά ο Αγγλος τεχνικός.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X