ΑΕΚ: «Πανστρατιά» για τα πλέι οφ - Όλοι οι παίκτες στη διάθεση του Αλμέιδα!

ΑΕΚ: «Πανστρατιά» για τα πλέι οφ - Όλοι οι παίκτες στη διάθεση του Αλμέιδα!
Photo Credits: INTIME

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ή νέο πρόβλημα ολοκληρώθηκε την Τρίτη (14/3) η προπόνηση της ΑΕΚ. Όλοι, λοιπόν, οι παίκτες στη διάθεση του Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς κάποιο απρόοπτο ή νέο πρόβλημα ολοκληρώθηκε την Τρίτη (14/3) στις εγκαταστάσεις των Σπάτων η προπόνηση της ΑΕΚ που στρέφει την προσοχή της στην πρεμιέρα των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, ξεκινά με «πανστρατιά» την επιχείρηση «πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό» χωρίς να έχει προκύψει στην προπόνηση της Τρίτης κάποιο νέο πρόβλημα ή κάποιο απρόοπτο.

Έτσι ο τεχνικός της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για πρώτη φορά μετά τη διακοπή.

Επί της ουσίας, ο μόνος απών είναι ο ακραίος μεσοεπιθετικός, Θεοδόσης Μαχαίρας που έχει υποβληθεί σε επέμβαση, αλλά πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν συνιστά βασική επιλογή για τον Αργεντινό προπονητή.

Η αυριανή προπόνηση για την ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 10:45 το πρωί και θα είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X