Τραγωδία στα Τέμπη: Μυστήριο με το φορτίο του εμπορικού – Τέσσερις πυροσβέστες παρουσίασαν περίεργα εγκαύματα

Ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη: 32 νεκροί και 85 τραυματίες από σύγκρουση τρένων – Αγωνία για εγκλωβισμένους στα καταπλακωμένα βαγόνια

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν στις ΜΕΘ τρεις τραυματίες από τη σύγκρουση των τρένων στο Τέμπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διεξάγει έρευνα για το γεγονός ότι τέσσερις από τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις στην σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, εμφάνισαν περίεργα εγκαύματα.

Το ακόμα πιο περίεργο, είναι ότι τα εγκαύματα προκλήθηκαν ενώ φορούσαν τις ειδικές στολές τους και δεν μοιάζουν με εγκαύματα που προκαλούνται από τις φλόγες.

Το Π.Σ. έχει ξεκινήσει ΕΔΕ και οι έμπειροι αξιωματικοί της υπηρεσίας προσπαθούν να βρουν στοιχεία για να δώσουν απαντήσεις στο τι προκάλεσε τα εγκαύματα των πυροσβεστών. Η υπηρεσία θα πρέπει να διαπιστώσει αν υπήρχαν τοξικά υγρά που αναφλέχθηκαν ή τοξικά αέρια που εκλύθηκαν από τη σύγκρουση κι αν επρόκειτο για υλικά που δεν έπρεπε να υπάρχουν πάνω στην αμαξοστοιχία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο The Standard

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X