Γαλατάσαραϊ: Πάνοπλη και με καλή ψυχολογία στην Αθήνα ενόψει ΑΕΚ

Γαλατάσαραϊ: Πάνοπλη και με καλή ψυχολογία στην Αθήνα ενόψει ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Πάνοπλη και με καλή ψυχολογία στην Αθήνα ενόψει ΑΕΚ η Γαλατάσαραϊ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γαλατάσαραϊ ετοιμάζεται για «τελικό» πρόκρισης απέναντι στην ΑΕΚ (15/03), με την ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη να παρατάσσεται με όλα τα όπλα της στο παιχνίδι της 5ηε αγωνιστικής της φάσης των 16 του BCL.

Οι νίκες απέναντι σε Ουνικάχα Μάλαγα και Νταρουσάφακα γύρισαν το κλίμα που υπήρχε στα ενδότερα. Η Γαλατάσαραϊ βρήκε τη φόρμα της στο πιο κρίσιμο σημείο και ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ αυτό αποτελεί οδηγό για τους παίκτες του Ανδρέα Πιστιόλη.

Η «τσιμ μπομ» θέλει μόνο τη νίκη στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, απέναντι στην Ένωση και με αυτή τη νοοτροπία ταξιδεύουν άπαντες από την Πόλη στην Αθήνα.

Το ευχάριστο για τον Έλληνα προπονητή είναι πως σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, κόντρα στην Νταρουσάφακα, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και απουσίες, κάτι που σημαίνει πως θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του για ακόμα μια φορά.

Ο Τζεχάιβα Φλόιντ άλλωστε δεν βρισκόταν στο πλάνο του Πιστιόλη τις τελευταίες μέρες, λόγω και του τραυματισμού που αντιμετώπιζε, καθώς δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα Τουρκίας.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X