Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της Τρίτης

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της Τρίτης
Photo Credits: INTIME

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται την Τρίτη (14/3), με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει μάχες για τους "16" του Champions League και τον αγώνα της Αλ Νασρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται την Τρίτη (14/03), με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει δύο μάχες για τους “16” του Champions League και τον αγώνα της Αλ Νασρ του Ρονάλντο με την Άμπχα. Δείτε αναλυτικά τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Μετά από ένα πλούσιο αθλητικό Σαββατοκύριακο, η δράση συνεχίζεται και το πρόγραμμα της Τρίτης (14/03) περιλαμβάνει στις 22:00 δύο σπουδαίες μάχες για τους “16” του Champions League και αγώνα της Αλ Νασρ του Ρονάλντο για το Saudi King Cup.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Λειψία στο “Etihad Stadium” στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα στη Γερμανία, ενώ η Πόρτο υποδέχεται στο “Ντραγκάο” την Ίντερ, με τους “Δράκους” να έχουν χάσει 1-0 στο πρώτο ματς στο Μιλάνο.

Όσο για τον CR7, η ομάδα του αναμετράται νωρίς το απόγευμα στις 16:30 με την Άμπχα για το Saudi King Cup, ενώ γίνονται και τα ματς Αλ Γουέχντα – Αλ Μπάτεν και Αλ Χιλάλ – Αλ Φατέχ (του Γιώργου Δώνη). Στην Championship Αγγλίας, στις 22:00 η Μίντλεσμπρο του Τσούμπα Άκπομ παίζει με την Στόουκ.

Το πρόγραμμα της Τρίτης:

15:15 Saudi King Cup: Αλ Γουέχντα – Αλ Μπάτεν / COSMOTE SPORT 3 HD
16:30 Saudi King Cup: Αλ Νασρ – Άμπχα / COSMOTE SPORT 9 HD
20:00 Saudi King Cup: Αλ Χιλάλ – Αλ Φατέχ / COSMOTE SPORT 9 HD
22:00 Championship: Μίντλεσμπρο – Στόουκ / COSMOTE SPORT 7 HD
22:00 Champions League: Πόρτο – Ίντερ / COSMOTE SPORT 3 HD
22:00 Champions League: Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία / COSMOTE SPORT 2 HD

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X