Champions League: Δυνατές αναμετρήσεις με φόντο τα προημιτελικά σε Μάντσεστερ και Πόρτο

Champions League: Δυνατές αναμετρήσεις με φόντο τα προημιτελικά σε Μάντσεστερ και Πόρτο
Photo Credits: INTIME

Ακόμη δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά του φετινού Champions League θα βρουν κάτοχο απόψε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στην δράση απόψε για τη φάση των «16» του Champions League, με δύο αναμετρήσεις στις οποίες η υπόθεση-πρόκριση παραμένει ορθάνοιχτη!

Αρχικά, η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί τη Λειψία, χωρίς να έχει καταφέρει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, μετά το ισόπαλο 1-1 στη Γερμανία. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με το γκολ του Μαχρέζ, όμως η Λειψία αντέδρασε στο δεύτερο μέρος, παρουσιάστηκε βελτιωμένη και ισοφάρισε δίκαια με την κεφαλιά του Γκβάρντιολ.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας έρχονται… φορτσάτοι στην αποψινή αναμέτρηση, μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες τους σε Premier League και FA Cup, ενώ παραμένουν αήττητοι (21 νίκες και 2 ισοπαλίες) στα 23 πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχουν δώσει εντός έδρας στη διοργάνωση. Μοναδική απουσία αυτή του Τζον Στόουνς.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι το περασμένο Σάββατο (11/3) επικράτησαν 3-0 της Γκλάντμπαχ για το πρωτάθλημα της Bundesliga, ενώ έχουν ηττηθεί μόνο σε ένα από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Απόντες από τον αποψινό αγώνα θα είναι οι Ενκουνκού, Γκουλάσι, Ντιαλό και Σλάγκερ.

Πιθανές ενδεκάδες:
Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ακάνζι, Ρούμπεν Ντίας, Μαχρέζ, Μπερνάρντο Σίλβα, Ρόδρι, Γκρίλις, Γκιντογάν, Ντε Μπρόινε, Χάαλαντ
Λειψία (Ρόζε): Μπλάσβιχ, Χένριχς, Ορμπάν, Γκβάρντιολ Ράουμ, Λάιμερ, Καμπλ, Σομποσλάι, Φόρσμπεργκ, Βέρνερ, Αντρέ Σίλβα

Στην έτερη αναμέτρηση της βραδιάς, η Πόρτο θα φιλοξενήσει στο «Ντραγκάο» την Ίντερ, με τους «νερατζούρι» να έχουν μικρό προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη τους με 1-0 στο Μιλάνο. Χρυσός σκόρερ για τους Ιταλούς στου «Τζιουζέπε Μεάτσα» ο Λουκάκου, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 86ο λεπτό.

Η Ίντερ έρχεται στην αποψινή αναμέτρηση μετά την ήττα-σοκ από την Σπέτσια για το πρωτάθλημα της Serie A, ενώ μετά το πρώτο παιχνίδι της κόντρα στην Πόρτο ηττήθηκε και από την Μπολόνια. Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γκόσενς και Ντάλμπερτ, ενώ αμφίβολη δίνεται η συμμετοχή των Κορέα και Σκρίνιαρ. Όσο για την Πόρτο, θα ψάξει την ανατροπή μπροστά στον κόσμο της, έχοντας δείξει στο Μιλάνο ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσια την αντίπαλο της. Ωστόσο, θα πρέπει να τα καταφέρει χωρίς τον Οτάβιο που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς, αλλά και τους τραυματίες Εβανίλσον, Μαρσέλο.

Πιθανές ενδεκάδες:
Πόρτο (Κονσεϊσάο): Ντιόγο Κόστα, Ζοάο Μάριο, Πέπε, Μαρκάνο, Ζαιντού, Γκρούγιτς, Ουρίμπε, Εουστάκιο, Γκαλένο, Ταρεμί, Μαρτίνες
Ίντερ (Ιντζάγκι): Ονανά, Ατσέρμπι, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν, Ντιμάρκο, Λαουτάρο, Λουκάκου

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X