Μπαρτσελόνα: Ακυρώθηκε το συμβόλαιό της με τον Γκάβι

Μπαρτσελόνα: Ακυρώθηκε το συμβόλαιό της με τον Γκάβι
Photo Credits: INTIME

Ακυρώθηκε το συμβόλαιο της Μπαρτσελόνα με τον Γκάβι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Χτυπημένη» ήδη από την υπόθεση Νεγκρέιρα, που διογκώνεται όλο και περισσότερο στο ισπανικό ποδόσφαιρο, η Μπαρτσελόνα δεν λέει να ησυχάσει από τα διοικητικά και νομικά προβλήματα.

Τον Ιανουάριο ο καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε ότι «το Εμπορικό Δικαστήριο της Βαρκελώνης εξέδωσε προσωρινό διάταγμα (…) για τον Γκάβι, προκειμένου να εγγραφεί ως μέλος της πρώτης (ανδρικής) ομάδας της Μπαρτσελόνα πριν ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος».

Όμως, σήμερα (13/3) η ισπανική εφημερίδα Relevo ενημέρωσε πως όλα μπορούν να αλλάξουν. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η δικαστική απόφαση που επέτρεψε στον Γκάβι την εγγραφή του ως ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας ανεστάλη λόγω διαδικαστικού σφάλματος, καθώς ο σύλλογος υπέβαλε την αξίωσή του «εκπρόθεσμα».

Η καταλανική ομάδα μπορεί να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, αλλά προς το παρόν η αρχική δικαστική ετυμηγορία δεν ισχύει. Ποιος είναι όμως ο αντίκτυπος αυτής της απόφασης για τον Γκάβι και την Μπαρτσελόνα;

Ο Τσάβι δεν ανησυχεί βραχυπρόθεσμα, αφού ο μέσος του θα μπορεί να συνεχίσει να παίζει αλλά θα πρέπει να αλλάξει τον αριθμό της φανέλας του. Ένα πρώτο καθησυχαστικό νέο για τους οπαδούς του καταλανικού συλλόγου, αφού ο 18χρονος μέσος είναι βασικό στοιχείο της ενδεκάδας.

Αυτή τη σεζόν ο Γκάβι έχει ήδη πραγματοποιήσει 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, δίνοντας τέσσερις ασίστ και σκοράροντας δύο γκολ.

Από την άλλη, σε επίπεδο συμβολαίου ο Ισπανός διεθνής μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα. Η Relevo αναφέρει ότι, για να εγγραφεί ένας νέος παίκτης, η ισπανική δικαιοσύνη απαιτεί αιτιολόγηση του μισθού για το τρέχον έτος και τα επόμενα δύο χρόνια.

Ωστόσο, η «Μπάρτσα» είχε καταφέρει να «ξεγλιστρήσει» και ενέγραψε τον Γκάβι χωρίς να λάβει υπόψη αυτόν τον κανόνα. Σήμερα, όμως, το ίδιο δικαστήριο άρει τα ασφαλιστικά μέτρα λόγω αυτού του διαδικαστικού σφάλματος και αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα.

Ειδικά από τη στιγμή που κάποια ΜΜΕ ανέφεραν ότι εάν ο παίκτης δεν εγγραφεί εγκαίρως, η ρήτρα αποδέσμευσής του, που τώρα ανέρχεται σε ένα δισεκατομμύριο ευρώ, θα μηδενιζόταν. Με όλους τους κινδύνους που ελλοχεύουν για όσους καραδοκούν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία…

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X