Ο Σπανός... εκπροσώπησε όλο το αντί-ΑΕΚτζήδικο μέτωπο

Ο Σπανός... εκπροσώπησε όλο το αντί-ΑΕΚτζήδικο μέτωπο
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης προσπαθεί να συνέλθει από τη ζημιά με τον Ολυμπιακό και ξέρει ποιος είναι ο μοναδικός δρόμος για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έχασε την ευκαιρία για να βγάλει το κόμπλεξ του ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, μετά το «περάστε» στον Παναθηναϊκό. Οι δηλώσεις του με στόχο την ΑΕΚ, από την οποία έχασε στο γήπεδο δυο φορές (αλλά όλο το μέτωπο της ΑΕΚ στην ψευδολογία στηρίχθηκε, τώρα θα αλλάξουν;) δεν αφορούσαν τόσο την επιθυμία του να το πάρει ο Παναθηναϊκός (θα μαλώσει και την Κάτια ο Κώστας άλλωστε), όσο να μην το πάρει η ΑΕΚ. Ο Σπανός τους εκπροσώπησε όλους. Όλους όσοι περίμεναν να πάθει ζημιά η ΑΕΚ όσο και να μην το πολυπίστευαν και το χάρηκαν με την ψυχή τους. Άλλωστε όλοι μαζί ήταν και στα δικαστήρια με την αρωγή της κυβέρνησης, κατά της ΑΕΚ.

Όλοι μα όλοι. Όλοι πανηγύρισαν γιατί ξέρουν πως η ΑΕΚ είναι το βασικό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουν για να πάρουν τον τίτλο, όλοι έχουν κόμπλεξ ατελείωτο βλέποντας αυτό που εκπροσωπεί φέτος η ΑΕΚ, την δυναμική της. Η χαρά δεν κρύβεται ακόμη και σε υποτίθεται φίλους, που πρόβαλλαν ακόμη… και αποβολή Μουκουντί! Πως ευνοήθηκε δηλαδή η ΑΕΚ, άρα υπάρχουν χρωστούμενα ενόψει play offs. Βέβαια για το σπρώξιμο στον Παναθηναϊκό όλη την σεζόν, δεν είδαν, δεν άκουσαν τίποτα. Αποβολή Μουκουντί είδαν. Δεν πειράζει όμως, πίσω έχει η αχλάδα τη ουρά.

Το «δεν πειράζει» αγωνιστικά δεν είναι όμως γενικότερα το σύνθημα μας. Πειράζει και παραπειράζει. Πείραξε, πόνεσε, πλήγωσε, απογοήτευσε το βράδυ της Κυριακής. Πεθαμένοι είμαστε. Μακράν ό,τι χειρότερο έχουμε ζήσει φέτος. Πεθαίνουμε κάθε λεπτό που διαβάζουμε, ακούμε. Όσο και να προσπαθούμε να μη διαβάζουμε και να μην ακούμε. Μαύρα κι άραχνα τα βλέπουμε όλα μετά από μια τέτοια βραδιά, καμιά αμφιβολία γι΄αυτό. Εμείς τουλάχιστον. Δεν υπάρχει τίποτα χαρούμενο, τίποτα θετικό, καμιά αχτίδα φωτός σε μια τέτοια βραδιά. Να εξηγούμαστε για να μη παρεξηγούμαστε.

Το αν πιστεύουμε στην ομάδα είναι άλλη δουλειά, άσχετη. Φυσικά και πιστεύουμε. Αλλά αυτό που περνάμε τώρα είναι πολύ άσχημο και μόνο αν το δεχτούμε ως πολύ άσχημο θα δεχτούμε την πραγματικότητα και θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Είμαστε πολύ άσχημα, πληγωμένοι πολύ άσχημα, με το χειρότερο δυνατό σενάριο που θα μπορούσε να προκύψει σε αυτή την φάση. Τρώμε όλη την λέζα. Είμαστε σε μια κατάσταση άσχημη αυτή την στιγμή από την οποία πρέπει να βγούμε πάση θυσία. Αυτή είναι η ευθύνη και η υποχρέωση όλων.

Η ΑΕΚ είναι η μακράν πιο στοχοποιημένη ομάδα μεταξύ όσων διεκδικούν το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός μόνιμα, ο Παναθηναϊκός από φέτος ως διοικήσεις, επίσημα, έχουν βασικό στόχο την ΑΕΚ και επικοινωνιακά και ουσιαστικά. Το ίδιο και το ευρύτερο περιβάλλον του ΠΑΟΚ. Κανένας δεν τους εμπνέει ως εχθρός όσο εμείς. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία γι΄αυτό. Αυτό θα αποτυπωθεί και μέσα στα play offs εφόσον φτάσουμε σε σημείο να το διεκδικούμε ξεκάθαρα εμείς σε τετ α τετ με έναν από αυτούς.

Το πρώτο και κύριο λοιπόν που πρέπει να ξέρουμε είναι πως μπαίνουμε σε μια διαδικασία στην οποία αγωνιστικά και επικοινωνιακά είμαστε ο βασικός στόχος όλων. Αυτό πρέπει να μας οπλίσει με ένταση κι αν θέλετε ακόμη και «μίσος». Ποδοσφαιρικό, όπως θέλετε πέστε το. Αλλά χωρις αυτό το «μίσος» δεν θα πετύχουμε. Είναι όλοι τους εχθροί μας, όλοι τους βρώμικοι, όλοι τους ικανοί να συμμαχήσουν μεταξύ τους για να μας προκαλέσουν την ζημιά.

Ο Ενωσίτης

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X