Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που μόνο κέρδιζε ή έχανε, στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα που μόνο κέρδιζε ή έχανε, στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος
Photo Credits: INTIME

Σ' έναν ολόκληρο δεύτερο του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα απ' αυτές που διεκδικούν τον τίτλο, που δεν πήρε ούτε μια ισοπαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό δημιούργησε και έχασε στο πρώτο ημίχρονο ένα σωρό ευκαιρίες και είχε την απόλυτη κυριαρχία στο γήπεδο. Δέχθηκε όμως ένα γκολ, αυτογκολ για την ακρίβεια, στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε το ματς. Όπως έγινε και στην Τούμπα. Όπως περίπου έγινε και στα Γιάννενα στις αρχές του Δεκέμβρη.

Η ΑΕΚ και στα τρία αυτά παιχνίδια, ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της, έκανε πολύ περισσότερες τελικές προσπάθειες από τον αντίπαλο της, αλλά στο τέλος έφυγε από το γήπεδο με εντελώς άδεια χέρια. Ούτε καν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ακόμα και σε παιχνίδια όπως το χθεσινό στη Νέα Φιλαδέλφεια ή ακόμα και αυτό στην Τούμπα, που η ισοπαλία δεν θα ήταν δα και καμία καταστροφή.

Είναι όμως πολύ χαρακτηριστικό, πως η ΑΕΚ έβγαλε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, χωρίς να κάνει ούτε μια ισοπαλία στα παιχνίδια της. Είτε κέρδιζε, είτε… έχανε. Μάλιστα η ΑΕΚ είναι και η μοναδική ομάδα από τους ανταγωνιστές στην μάχη του τίτλου, που έκανε μια τέτοιου είδους πορεία στον δεύτερο γύρο. Και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, έκαναν ισοπαλίες.

Άλλωστε αυτές οι τρεις ομάδες, έκλεισαν την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με τέσσερις, οκτώ και εννέα ισοπαλίες αντίστοιχα. Αντίθετα η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, μόλις με δυο ισοπαλίες. Και αυτές στον πρώτο γύρο σε Τρίπολη και Καραϊσκάκη. Μάλιστα σε καμία εξ αυτών, δεν είχε βρεθεί πίσω στο σκορ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X